marți, 6 septembrie 2011

VIDEO Antena3: Scandal la Codlea, unde localnicii nu au fost lăsaţi să participe la o şedinţă publică

preluare de pe Antena3.ro

Oamenii din Codlea i-au pus pe fugă pe edilii din oraş. Aceştia s-au înfuriat la culme pentru că nu au fost lăsaţi să intre la o şedinţă publică a Consiliului Local, în cadrul căreia se discuta soarta spitalului desfiinţat luna trecută. Primarul a găsit şi o explicaţie absurdă pentru situaţie: n-ar fi fost loc pentru toată lumea în sală.

În timp ce afară mulţimea dădea în clocot, în sala de şedinţe consilierii îşi vedeau de treabă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic şi discutau chiar situaţia spitalului din oraş, problema cea mai arzătoare pentru cetăţeni.

Până la urmă, câţiva cetăţeni au fost lăsaţi să intre şi consilierii au început imediat să plece din sală.

Redeschiderea spitalului din oraş este cerută de localnici încă de la începutul lunii august. Până acum, nu s-a întâmplat nimic concret în afară de discuţii.

Codlenii sunt decişi să meargă mai departe cu protestele, până când spitalul îşi va deschide din nou porţile.

Get Adobe Flash player

Nu sunt mândru de mine, dar îmi sărise ţandăra rău la cât de smecheri sunt EI,cum decid EI, şi cât de batjocorit şi nebăgat în seamă esti ca cetăţean.
Ne-au ţinut la poartă ca pe fraieri că cică nu a început şedinţa, că să vedem câţi să intre etc...în timp ce şedinţa "PUBLICĂ" se desfăşura deja de jumătate de oră.
Oare cum să rabzi aşa ceva???

Un comentariu:

  1. Am vazut ca domnul Manole vrea sa treaca la executare sa se execute pe el nesimtitul ce iar fi covenit sa puna mina pe spital acest cocalar care numa rau a facut Codlei si Codlenilor asta trebe scuturat si adus sanepidul la el ca a otravit solulu si apa cu dejectiile de la mortaciunile lui Silviu.

    RăspundețiȘtergere