sâmbătă, 10 septembrie 2011

SPECTACOLUL artistic de astăzi a fost interzis şmechereşte de primar. Codlea- oraşul pumnului în gură.

SPECTACOL DIN PROMENADĂ se ANULEAZĂ pentru că a fost interzis...şmechereşte de domnul primar, pe motiv că e "impropriu spaţiul".


Astăzi trebuia să aibe loc în promenadă spectacolul artistic:

SPECTACOL LA PROMENADĂ cu empaticii lu' Ion!

Ghiciţi ce s-a întâmplat? Primăria nu a autorizat desfăşurarea. Dar cum?
De data aceasta nu au scris că nu acceptă, ci că promenada nu este adecvată pentru aşa ceva!!!! Mai exact este "improprie" !!! Adică exact locul acela unde s-a amplasat o scenă din bani grei şi publici, unde se ţin totuşi spectacole. Şi ca să nu se zică că sunt băieţi răi, ne-au trimis totuşi la Casa de Cultură, dar numai după ce .... tratăm toate "detaliile INCIDENTE unui astfel de eveniment" cu directorul instituţiei. Un fel de vă invităm la o plimbare şi nu vă dăm voie să faceţi nici măcar cultură în Codlea.

Dar mai bine citiţi direct aici bătaie de joc şi cenzura şmecherească din Codlea:



Nu este ruşinos?


DESPRE CE FEL DE SPECTACOL ERA VORBA? CLIC AICI:

SPECTACOL LA PROMENADĂ cu empaticii lu' Ion!

3 comentarii:

  1. mare rusine ca nu se desfasoara asemeni activitati si ca conducerea nu permite asemeni lucruri ...lasa ca vine campania electorala si atunci o sa fie voie sa se faca asemenea activitati si sa dea de baut moca....rusine sa le fie mai ales primarului care habar nu are pe ce lume traieste si face de capu lui numa lui sa ii fie bn.

    RăspundețiȘtergere
  2. Degeaba comentam... Eu inca nu inteleg de ce codlenii inca permit unui astfel de om sa ia decizii asa cum vrea el. Omul asta trebuie alungat din primarie si sa nu mai poata pune piciorul acolo cate zile o mai avea...Codlenilor nu mai stati...haideti sa iesim si sa-i alungam pe acesti "conducatori" ai urbei noastre. TREZIREA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...conform invitatiei primite, am fost aseara in Promenada. Am gasit doua afise cu spectacolul ce trebuia sa aiba loc si o fetita , singura pe scena, care parea sa cante" Nu e nimeni pe strada/Ochii tristi sa mi-i vada...Asta e! Asta ne e soarta, ne lasam umiliti si calcati in picioare din prea multa lasitate!

    RăspundețiȘtergere