vineri, 2 septembrie 2011

VIDEO: Poliţia Locală Codlea la dispoziţia exclusivă a hingherilor ilegali de maşini

Despre scandalul parcărilor din Municipiul Codlea puteţi citi pe larg AICI.

Poliţia Locală Codlea (fostă Comunitară) nu pare a avea altă treabă decât să deservească în exclusivitate firma Hi Speed Recovery, hingherii ilegali de maşini din Codlea. În repetate rânduri, cetăţenii au putut observa cum poliţiştii nu au altă activitate decât să stea la dispoziţia firmei care încă activează în Codlea, sub protecţia autorităţilor locale.

Ca fapt divers, după această filmare a mea, s-a putut observa cum poliţistul se plimba ulterior tot cu maşina aceasta, dar pe bancheta din spate, departe de privirile plătitorilor de taxe.



Deşi în urma protestelor de stradă din luna ianuarie 2011 acestei firme i s-a restrâns drastic raza de acţiune pe teritoriul Codlei, după ce se instalase confortabil şi ilegal pe absolut toate străzile, amplasând ilegal semne de circulaţie, iată că încă se mai bucură de largul concurs al autorităţilor locale.
De menţionat ar fi că această firmă este beneficiara unui contract ilegal de prestare servicii, care a încălcat penal caietul de sarcini. Ca urmre a presiunii exercitate de cetăţeni, Consiliul Local Codlea s-a văzut nevoit să se delimiteze de contractul semnat de reprezentanţii executivului în frunte cu primarul Alexandru Popa, şi a depus în unanimitate plângere penală împotriva executivului. Plângerea penală nu a avut absolut nicio repercursiune din luna ianuarie a acestui an. Iar faptul că însăşi familia primarului a închiriat spaţiile proprietate privată a dumnealor unde această firmă şi-a desfăşurat luni de zile activitatea, a fost trecut total cu vederea de aceleaşi autorităţi "competente".

Autorităţile NU se află în slujba cetăţeanului. q.e.d.

Acţiunile mele îndreptate împotriva acestei firme -Hi Speed Recovery- şi împotriva protecţiei de care beneficiază pe plan local vor continua. Să ne amintim de acţiunile începute în luna decembrie 2010 :PROTEST ANTI ILEGALITATE PARCARI CODLEA

Din ciclul ilegalităţi cu gir -
CLIC AICI:
Despre "înfrăţirea" Codlei cu firma Hi Speed Recovery din Botoşani


Vedeţi AICI:
Cum a declanşat Erwin Albu valul de proteste împotriva abuzurilor din scandalul parcărilor de la Codlea.

3 comentarii:

  1. bravo in primul rand , dar am o nelamurire erati pe jos ,sau cu masina :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca primarul si seful politiei locale sint singurii care au de cistigat de pe urma acestei firme de ridicari rusine. Gheorghe

    RăspundețiȘtergere