vineri, 5 aprilie 2013

Astăzi dezbatere publică despre Codlea - municipiu vs. oraş. Pe site-ul primăriei nu apare acest anunţ.

Deşi pe site-ul Primăriei Codlea nu apare acest anunţ, aşa cum ar fi normal şi obligatoriu, aflăm că astăzi se ţine dezbaterea publică despre statutul de municipiu versus cel de oraş al Codlei. Desigur, pe site-ul primarului Minus Info , anunţul apare, ca să-i facă trafic.

Habar n-avem cine sunt organizatorii, dar dezbatere să fie! Măcar ştim cine sunt invitaţii: Primar Cătălin Muntean, viceprimar Urdea Virgil, senator Grapă Sebastian, senator Marius Coste,deputat Maria Grecea, deputat Donţu Mihai, consilier judetean Ionel Fliundra.

Cică începe la ora 17 la Casa de Cultură. 

Citiţi şi:


marți, 5 martie 2013





Un comentariu:

  1. La cate probleme sunt in Primarie, nu stiu de unde atatea pretentii ca sa se publice pe site acest anunt. Trebuie sa vedem si sa intelegem problemele grele care se dezbat in aceasta locatie, ca de exemplu zona verde din fata Primariei, faptul ca idilii orasului au "vederea "acoperita de acesti dusmani directi - pomii care strajuiesc de ceva ani aceasta zona verde; de acum Primarul Codlei si cu consilierii locali va putea vedea adevaratele probleme ale acestui oras si ale concitadinilor, nimic nu le mai afecteaza vederea.Mai mult vor respira si ultimul fir de praf alaturi de noi , locuitorii acestui oras,ce mai-sunt alaturi de noi intru totul. Bravo, au rezolvat cea mai grea problema .Daniel

    RăspundețiȘtergere