luni, 15 aprilie 2013

Doi parlamentari braşoveni reacţionează aşa cum trebuie după protestele în legătură cu gazele de şist

Pe 4 aprilie 2013 s-a protestat în mai multe oraşe din ţară cu privire la pericolul exploatării gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice. 

Astfel doi parlamentari braşoveni din colegiul aferent Codlei, senatorul Sebastian Grapă şi deputata Maria Grecea, au reacţionat la aceste proteste. 
Senatorul liberal Sebastian Grapă a avut chiar nişte ieşiri deosebit de interesante în presă şi a promis că va monitoriza îndeaproape subiectul, devenind o voce foarte critică la adresa celor care forţează începerea exploatărilor şi chiar dezvăluind detalii incendiare cu privire la scopurile ascunse de devărsare de deşeuri toxice ale unor corporaţii.  El sustine ca afacerea reprezinta o "mega-escrocherie", companiile straine dorind de fapt sa intre in posesia gazelor naturale si, pe deasupra, sa deverseze in subsolul Dobrogei substante radioactive.Vedeţi totul aici pe ziare.com : Senator PNL: Gazele de sist, o mega escrocherie. Vor sa deverseze in Dobrogea deseuri radioactive .
Doamna deputat Maria Grecea (PPDD) din Codlea m-a invitat acum o săptămână la discuţii la Camera Deputaţilor, în afară de teme locale fiind interesată şi de situaţia exploatării gazelor de şist. Şi dumneaei va face demersuri în această privinţă şi va susţine cauza noastră.

PS pentru micii (in)amici: 
Nu voi ezita să critic aleşii parlamentari când va fi cazul. Inclusiv pe cei doi. Dar când aleşii vor prelua dinspre societatea civilă mesajul care ne doare şi vor face fapte în această direcţie, voi fi deschis şi voi căuta colaborarea punctuală cu aceştia. Acesta este scopul, atât al societăţii civile, cât şi al aleşilor.  La mai multe!


După proteste, cu doamna deputat Maria Grecea la discuţii 
 la Camera Deputatilor 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu