luni, 1 aprilie 2013

INCENDIAR : Şefa Poliţiei Locale Codlea a făcut plângere împotriva organigramei şi a atras atenţia asupra unor nereguli grave privindu-l pe protejatul primarului, Voicu Ciprian, funcţionar public

MUŞAMALIZARE la PRIMĂRIA CODLEA! 

Plângerea şefei Poliţiei Locale Codlea împotriva organigramei şi acuzaţii asupra unor nereguli grave privindu-l pe protejatul primarului, Voicu Ciprian - funcţionar public. 
Acţiune muşamalizată de primarul Cătălin Muntean !


Iată alte documente care apar la lumina zilei cu privire la matrapazlâcurile din interiorul Primăriei Codlea şi muşamalizate de către edilul Cătălin Muntean. 
Şefa Poliţiei Locale Codlea, Elena Szinatovici, atacă organigrama propusă de primar anul acesta şi aduce acuzaţii grave cu privire la încadrarea în funcţie a protejatului primarului de acum, domnul Ciprian Voicu. Acest domn a fost şi unul din oamenii de încredere al fostului primar pedelist Alexandru Popa, lăsat moştenire şi îmbrăţişat transpartinic, cum se cuvine, de noul edil penelist.

Din păcate, de la ultima publicare pe blog a primelor informaţii despre acest subiect, adică din data de 1 martie 2013, când scriam : Incendiar ! Sesizare muşamalizată că un funcţionar de prim rang al Primăriei Codlea ar fi încadrat ilegal pe funcţie., nimic nu s-a mişcat spre rezolvare în urbea noastră cu privire la aceste nereguli. 

Ca urmare a vacantării postului de jurist al Consiliului Local, post care asigura consilirea de specialitate şi îndrumarea consilierilor locali, aleşii sunt ţinuţi oricum în ceaţă de către executivul local.

Citiţi aici gravele acuzaţii în documentul oficial înmânat direct consilierilor locali la şedinţa ordinară din februarie :



Cam aceasta este Primăria Codlea păstorită de penelistul Cătălin Muntean.

Citiţi şi: 

vineri, 1 martie 2013



marți, 22 ianuarie 2013

Un comentariu:

  1. Rade harb de oala sparta ! sefa politiei comunitare este o penala ea insasi este ilegala a dobindit postul datorita unchiului fostul primar si a comis nenumarate infractiuni care vor iesi la iveala cit de curind asa ca dumneaei sa se analizeze inti si pe urma pe altii cu toate ca este sprijinita de apropiati primarului actual fara stirea acestula abuzurile de care se face vinovata o va costa scump .

    RăspundețiȘtergere