sâmbătă, 6 aprilie 2013

AICI pe blog LIVE TEXT ŞI POZE despre plecarea de la Codlea la Bucureşti cu bicicleta - URMĂREŞTE !

ALBUMUL FOTO AICI: Traseu biciclete : Codlea - București , 180 km


LIVE TEXT
Ora 3:00 Am intrat ca un zombi in Bucuresti. Dar am ajuns cu bine, ultimii 30 de kilometri fiind cand calare, cand pe jos. Caini multi. Adrian am convenit sa plece inainte, asa ca el a ajuns cu o ora mai devreme (pe langa o conditie fizica mai buna, are si o bicicleta mai buna, eu una de 450 lei din Metro, foarte ok pentru distante mai mici. Eu pedalam de trei ori, el o data :p). REVIN CU DETALII SI GALERIE FOTO COMPLETA dupa ce dorm mult.... Multumesc de intelegere . Oricum, cand il prind pe chinezu' care a produs şeaua.... .
SCUZE . IERI AM RAMAS FARA BATERIE LA ECHIPAMENTE, coechipierul ma zorea sa ajungem cum imi propusesem chiar eu, deci n-a mai fost chip de incarcari. Si spre noapte, nici nu mai aveam unde. Oricum, nici blogging ul asta in timp real nu-i treaba usoara. Revin cu updaturi si multe poze.
18:53 Am iesit de pe DN1 la Banesti si am luat-o pe un drum laturalnic, accidentat spre Filipestii de Targ. Soarele invaluie inainte de apus o vale brazdata de raul Prahova , extra lat in zona aceasta. Ma dor picioarele, coechipierul insa ma zoreste. Vedem noivcat departe mai ajungem.
16:51 Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja in Comarnic! Am fugit de ploaie din Sinaia si am ajuns aici. La mine, oboseala isi pune incet amprenta, dar vad ca Adrian inca pedaleaza bine.
15:54 Sinaia! Sta sa ploua, dar coafura rezista! Cat, nu stiu....;) Am facut o gramada de poze, dar blogger nu ma mai lasa sa le public de pe tableta, habar n-am de ce. Ne oprim in Sinaia undeva si incerc sa le incarc de pe laptop.
15:32 Sta sa ploua prin Busteni, dar macar nu e frig. Nu stii unde pot sa cumpar un cauciuc de bicicleta nou, ca asta carpit nu stiu cat ma mai tine? :D
14:36 Si-am facut eu pana la Predeal....
12:40 Cica inca 2 km pana la Paraul Rece...brrrrr....:-)
12:11 Inca 5 km pana la Paraul Rece....greu si foarte greu la deal....
11:25 25 km. Tocmai m-a compostat un caine pe drumul spre Paraul Rece. La Rasnov am oprit putin la Rusu' in piata veche , un mic atelier unde se repara biciclete. Ne-au convins oamenii ca nu e vreme de mers prin munti inca. Asa ca am pornit-o spre Paraul Rece. Biggy e ok, are si bicicleta mai buna decat a mea :p.
10:22 18 km.Pauza si cumparaturi la Rasnov. Sana, iaurt, lapte, ciocolata.
09:27 Cristian. 13 km parcursi. Pe la Vulcan (7km) am trecut pe langa un pusti , si el pe bicicleta. I-am zis "hai cu noi". El: "unde?". "La Bucuresti." El: "No mereti voi!"
08:25 Gata, am plecat la drum !
07:20 As mai dormi putin. M-am pus in pat abia dupa ora 1 noaptea....dar e ca in politica, e bine sa te stii urmarit ca sa te tii de promisiuni si de ce ti-ai propus :D

07:10 Tocmai am vorbit la telefon cu Adrian Bighei (Biggy), prietenul meu caricaturistul internaţional, cu care voi pleca în expediţie. Pe la 8 vrem să ne punem în mişcare !

07:02 Bună dimineaţa !  O să fie o zi superbă cu o febră musculară pe măsură !



PROIECT "CODLEA PE BICICLETE"
Luna aceasta voi propune administraţiei locale şi codlenilor proiectul "Codlea pe bicicletă", de transformare a oraşului într-unul al bicicletelor !

4 comentarii:

  1. Bag de seamă că ai vrut să te sinucizi.
    Cum dumnezeu să te încumeți la un asemenea drum cu un junghi de bicicletă?
    Îți va lua câteva zile bune să-ți revii domnule!
    La Decathlon Brașov are biciclete ca lumea pentru asemenea demersuri.
    Iar despre rănile de la șea...........dureros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Agache, nu e prima oara cand va inselati cu privire la mine. Sunt bine mersi, acum umblu pe jos prin capitala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi atunci mă bucur. Înseamnă că aveți o condiție fizică bună.
    Ceea ce este de apreciat.
    Succes la întoarcere, deși vă recomand trenul, fiindcă în România este cam periculos sportul ăsta.

    RăspundețiȘtergere