sâmbătă, 14 mai 2011

Manifestarea caritabilă de azi pentru Spitalul Codlea ....interzisă! Doar protestul a fost aprobat.

Protest scurt da, caritate şi cultură ba...
Comisia de avizare a manifestărilor publice constituită la nivelul Primăriei Codlea, din care fac parte reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei şi ai primăriei Codlea, condusă de fapt şi de drept de primarul Alexandru Popa (din nou absent şi de la această întrunire a comisiei, bineînţeles,), s-a opus organizării astăzi, sâmbătă 14 a unei manifestări caritabile pentru Spitalul Codlea.

Am cerut aprobarea pentru o manifestare caritabilă de proporţii în beneficiul spitalului, cu concerte şi evenimente artistice la care să se adune fonduri pentru camera de gardă. Comisia nu a avizat evenimentul artistic, ci doar adunarea publică de protest.
Voi face reclamaţii şi îi voi acţiona în instanţă pe toţi cei care au îngrădit dreptul codlenilor de a se manifesta civilizat şi în beneficiul comunităţii.

Aici cererea depusă de mine pentru manifestarea caritabilă de proporţii:

Aici autorizaţia, cu "cenzura" de rigoare:

3 comentarii:

  1. Se pare ca domnul primar a prins frica de codleni. Probabil nu a vrut sa se adune multa lume si de aceea nu a avizat evenimentele cu scop caritabil. Erwin o mai spun o data trebuie neaparat sa-l facem pe domnul Popa sa demisioneze ca daca mai sta un an la primarie o sa fie vai si amar de orasul asta. Nu mai trebuie lasat nici macar o saptamana in primarie. Si cred ca lucrul asta este valabil si pentru trei sferturi din primarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha! ha! sa-l facem sa demisioneze ? vedeti-va de treaba nu va pleca pina nu va trece pe numele lui si al familiei sale toata Codlea ,dupa cum se aude ar vrea sa candideze din nou si dupa capul lui s-ar putea s-o faca dar cred ca toate oaule de la avicola ,si rosiile din aprozar ar zbura catre el nerusinatu a luat tot ce se putea lua ,in loc sa faca ceva constructiv a distrus tot sub aripa PDL-ului si al politiei.Curaj Erwine sintem cu tine! acelasi anonim!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim Daca reactionam cum am reactionat pana acuma ai dreptate: Popa probabil va mai candida inca 10 ani de acum incolo si va avea toata Codlea trecuta pe numele lui. Dar daca ne schimbam atitudinea si i-i aratam ca nu mai are ce cauta la primarie nu stiu daca va mai vrea sa stea inca un an. Numai ca asta e problema Codlei: oamenii care locuiesc in ea si care se plang ca nu le convine de primar numai dupa perdea. Eu nu cred ca daca ne-am strange vre-o cateva mii de codleni sa cerem demisia primarului rezultatul ar fi acelasi cu cel de acum cand ne strangem cateva sute si al nostru primar ne ia in ras. Si sunt 90% convins ca daca va mai candida si la anul nu va mai iesi primar. Pana la urma totul depinde de noi.

    RăspundețiȘtergere