vineri, 20 mai 2011

GREENPEACE se implică în cazul defrişărilor din Codlea

În urma începerilor tăierilor rase în zona străzii Brazilor am transmis către mai multe organizaţii de protecţia mediului naţionale şi internaţionale sesizări cu privire la pericolul iminent de dispariţie a pădurii, datorită deciziei autorităţilor, dar şi cu privire la lipsa de transparenţă cu care se iau aceste decizii şi se fac aceste lucrări. Astfel am intrat în contact cu mai multe organizaţii care se vor implica în cazul Codlea.

GREENPEACE analizează situaţia
M-am bucurat nespus când şi reprezentanţii de la Greenpeace au răspuns sesizărilor şi m-au contactat direct şi am putut dezbate zilele trecute despre starea de fapt din Codlea. Ne-au asigurat de tot sprijinul pentru demersurile de protejare a naturii şi de monitorizarea situaţiei. De asemenea, se va lua legătura cu autorităţile competente.
În acest weekend ne vom întâlni la Braşov pentru a detalia ce este de făcut în continuare.

GREENPEACE recrutează voluntari pentru activităţile sale.
Codleni
, alăturaţi-vă !

În zilele de 21 și 22 mai, membrii și voluntari ai organizației Greenpeace România vor fi prezenți în Brașov, în Piața Sfatului, în cadrul unui eveniment de promovare și recrutare de voluntari.

Echipa va amplasa un stand de informare iar persoanele interesate vor putea afla mai multe informații despre voluntariat în cadrul Greenpeace, perioada de recrutare fiind 13-31 mai 2011.

Dacă vrei să devii voluntar, completează aici formularul de înscriere.

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în perioada 31 mai-4 iunie. Detaliile vor fi furnizate participanților selectați, în timp util.

Despre subiectul defrişărilor, postări aici pe blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu