vineri, 20 mai 2011

VIDEO Defrişare Măgura Codlea- Erwin ameninţat şi jignit , 16.05.2011Cu toate că se luase hotărârea restricţionării traficului greu în zona pădurii, amplasându-se chiar în data de 12.05.2011 şi semnele de circulaţie care interzic tonajul de peste 3,5 to, cu toate că cetăţenii care au făcut reclamaţii fuseseră asiguraţi de către edili că pe strada Brazilor nu vor circula utilaje grele, în data de 16.05.2011 camioanele îşi făcuseră apariţia în zonă.
Cunoscând, în calitate de consilier local, hotărârile trâmbiţate, am fost pur şi simplu revoltat de apariţia camioanelor în zona interzisă, la aceasta adăugându-se oripilarea privind soarta pădurii.
Dar totul s-a dovedit a fi acoperit de acte. Faptul că actele au fost făcute pe sub mână, în dispreţul hotărârilor şi anunţurilor, nu pare a mai interesa pe nimeni.
Primarul Alexandru Popa pur şi simplu a semnat permisele de liberă trecere, deşi chiar dânsul altceva se angajase a face şi neinformând cetăţenii de noua decizie.

M-am săturat să trăiesc în ţara în care toată lumea ridică din umeri şi se acoperă de hârtii. În care ceea ce decidem azi, mâine este încălcat. Cred că din astfel de frustări s-au născut şi legendele cu haiducii...

Citiţi şi:

Surpriză? Primarul Codlei dă o mână bună de ajutor celor care defrişează pădurea codleană.

Despre subiectul defrişărilor, postări aici pe blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu