luni, 16 mai 2011

Sâmbătă, 14 mai, ne-am adunat din nou în Promenadă.Manifestarea caritabilă fusese interzisă,dar protestul aprobat (!?)

Mâhniţi şi revoltaţi, codlenii au ieşit din nou sâmbătă în Promenadă să îşi verse oful şi să ceară menţinerea spitalului, să discute despre problemele urbei, despre nepăsarea autorităţilor, dar şi despre ultima năpastă: defrişarea Măgurii Codlea. Dezinteresul primarului cu privire la problemele ridicate a fost din nou în centrul atenţiei. La microfon, cei prezenţi au putut să se exprime fără menajamente.
Ca elemente de noutate, câţiva cetăţeni voluntari inimoşi au prins în pieptul manifestanţilor funde albe, simboluri pentru salvarea spitalului. Acestea vor fi purtate în perioada următoare, până la rezolvarea doleanţelor. Doamna asistentă Valeria Androne, care care a lucrat si momentan işi ofera serviciile voluntar la Spitalul Codlea, a organizat un punct de testarea gratuită a tensiunii pentru cei prezenţi.

Deşi pentru sâmbătă s-a dorit organizarea unor evenimente artistice caritabile, cu concerte în aer liber, pentru a se strânge fonduri necesare funcţionării camerei de gardă, comisia de avizare de la nivelul primăriei NU a autorizat aceasta ( a se vedea AICI:Manifestarea caritabilă de azi pentru Spitalul Codlea ....interzisă! Doar protestul a fost aprobat.). Astfel, codlenii au fost îngrădiţi din nou în a-şi cere drepturile şi a acţiona practic în favoarea spitalului.

Sâmbătă, 14 mai, anul de graţie 2011, codlenii s-au întrebat pe cine deranjează campania de strângere de fonduri? Cumva sunt afectate astfel interesele private din jurul unităţii medicale?

Vom încerca din nou să organizăm sâmbăta viitoare, 21 mai, aceste acţiuni caritabile în favoarea spitalului, cu speranţa că nu ni se va mai pune pumnul în gură. Până atunci, cei care doresc să doneze bani sunt rugaţi să meargă direct la Spitalul Codlea, unde li se vor înmâna chitanţe pentru orice donaţie.

Aici albumul foto de la adunarea publică de sâmbătă, 14 mai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu