sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Droguri in Codlea?! Abereaza Erwin?

Poate da, poate nu. Foarte multi m-au contactat pe acest subiect, de cand am scris pe blog. Am spus mai devreme ca inca este doar o joaca de copii. Inca nu am ajuns in stadiul in care sa fie un flagel. Insa suntem la inceput. De ce spun asta? Pentru ca stilul romanesc de a vorbi despre pericolul de incendiu doar dupa ce ti-a luat foc casa este pagubos. Focul trebuie prevenit sau macar atacat cat e mic.
Din teribilism si curiozitate, adolescentii din Romania, si va asigur ca si cei din Codlea, incep sa "guste" impreuna cu prietenii din "marfa". Copiaza stilul din filme americane si de la cunostinte din vest. Parintii nu stiu, autoritatile sunt destul de sfioase. Si toti se uita urat la tine daca deschizi subiectul. Asta este, m-am obisnuit sa fiu luat drept nebun, doar pentru ca iau atitudine. Dar consider ca este un subiect de abordat si cred ca trebuie si actionat in aceasta privinta. Si ma bucur ca exista deja persoane care au ceva de povestit despre subiect. Va rog sa va alaturati initiativei !
Anul acesta vom incepe lupta de prevenire in Codlea!

Un comentariu:

  1. Foarte buna initiativa, dar fenomenul e inceput deja au fost si facute razii de catre politie si alte lucruri, initiativa e buna dar e foarte greu de prevenit si de stopat mai ales ca exista plante legale cu efect identic al "marfii"Sa auzim numai de bine Erwin

    RăspundețiȘtergere