sâmbătă, 31 ianuarie 2009

A murit un OM...

Impuscat pe o strada pe care circulam cu totii. Intr-un loc in care traim cu totii. A interveni pentru cineva, a te implica, a fi curajos, a fi impotriva nedreptatii, a nu te ascunde, a nu inchide ochii, a nu putea trai in frica, a nu fi las, a nu fi egoist, a-ti pasa, a avea simt civic, a stii adevarul, a crede in ceva mai presus de intelegere, a fi OM, te poate costa viata! A murit un OM, Gheorghe Lala...As vrea sa putem sa traim si sa putem sa murim ca OAMENI...

Poate stiti deja, in urma atacului armat din centrul Brasovului de acum doua zile au murit doi oameni,Ciprian Ion si Gheorghe Lala. Unul atacat direct, pentru a fi jefuit, altul impuscat, pentru ca a avut curajul sa ia atitudine. Dumnezeu sa le intareasca familiile!
Singurul supravieţiutor al jafului armat de ieri de la o casă de schimb valutar din Braşov a fost operat astăzi. El se află la terapie intensivă.Medicii i-au extras glonţul care i-a trecut prin ochi şi s-a oprit în cutia craniană. Victima de 38 de ani a rămas fără ochiul stâng.2 bărbaţi au murit în atacul armat de ieri. Unul dintre ei era angajat al casei de schimb valutar.Celălalt era un trecător care a sărit în ajutor. Astăzi a fost decorat post-mortem de preşedintele Traian Băsescu.Autorul jafului armat este în continuare căutat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu