joi, 22 ianuarie 2009

Singurul care a votat impotriva intreruperii colaborarii Consiliului Local cu ziarul Transilvania Expres a fost Erwin Albu

Conform procesului verbal al C.L. nr. 8 incheiat in 24 noiembrie 2008, nu se considera oportuna continuarea colaborarii pe anul 2009 cu ziarul Transilvania Expres. Singurul care nu a fost de acord cu aceasta decizie, votand pentru continuarea colaborarii, a fost consilierul local Erwin Albu.
Extras dintr-un articol din TEX:
"
Singurul care a fost pentru colaborarea cu TEX CODLEA este consilierul local Erwin Albu, care, contrariat de refuzul colegilor sai, ne-a declarat: "Consider foarte importanta transparenta si comunicarea cu cetatenii prin orice mijloace. TEX Codlea inseamna deja foarte mult pentru codleni. Ar fi cea mai la indemana modalitate de transmitere a informatiilor si pozitiilor noastre, cu bune si cu rele, din cadrul sedintelor si activitatii consilierilor si a Primariei, avand in vedere interesul major de care se bucura acest supliment al Transilvaniei Expres. Iar critica constructiva este intotdeauna binevenita".
Cititi aici tot articolul din Transilvania Expres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu