marți, 21 iunie 2011

Sunt profund dezamăgit (şi) după ultima şedinţă de CL din 20 iunie: nimănui nu-i pasă de oraşul nostru

Codlea nu mai are primar, la cârma primăriei fiind o ştampilă cu semnătura sa, folosită după bunul plac în absenţa sa.

La şedinţa de Consiliu Local pentru luna iunie, susţinută ieri, s-au dezbătut foarte rapid cele câteva puncte de pe ordinea de zi...

#Un punct a fost renunţarea cu titlu GRATUIT din patrimoniul Codlei la clădirea Poliţiei de pe strada Lungă în favoarea Ministerului de Interne. Servilism curat din partea aleşilor locali (voi reveni cu acest subiect). Am votat SINGURUL împotrivă pe principiul de a nu înstrăina bunurile localităţii.

#S-au mărit tarifele la apă şi canal. Am votat împotrivă, deoarece consider compania Servicii de Gospodărire Măgura Codlea organizată total ineficient.

#S-a discutat despre înstrăinarea spitalului în interes privat şi despre cât de ineficient lucrează şi ne reprezintă departamentul juridic al Primărie.

#Primarul nu a catadicsit să spună nimic la şedinţă despre subiectele dezbătute, în afară de ameninţările grave şi jignirile la adresa mea.


Codleni, acesta este oraşul pe care îl doriţi? Eu m-am săturat de atâta ineficienţă şi iresponsabilitate...

10 comentarii:

  1. Faptul ca se mareste pretul apei nu este decat un interes al unora dintre consilierii locali din Codlea. Faceti cercetari si o sa vedeti ca asta e adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca acuzi asa pe cineva, atunci trebuie sa vi si cu dovezi. Pentru ca de barfit se barfeste multe cine profita din ce si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Sa nu ajungem la dovezi, colega "Anonim"! Dovezile pot fi gasite foarte usor, unii dintre noi au acces la multe chestii pe care voi nu le stiti... Nu se pot difuza de frica

    RăspundețiȘtergere
  4. "Un punct a fost renunţarea cu titlu GRATUIT din patrimoniul Codlei la clădirea Poliţiei de pe strada Lungă în favoarea Ministerului de Interne. Servilism curat din partea aleşilor locali (voi reveni cu acest subiect). Am votat SINGURUL împotrivă pe principiul de a nu înstrăina bunurile localităţii." ... in "patromoniul" cui mai e vechea centrala termica din cartierul magurii ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspuns despre vechea centrală din cartierul Măgurii: În patrimoniul localităţii, proprietarul este municipalitatea, nu este nicidecum înstrăinată, dar dată spre folosinţă Centrului Cultural Proartis din Codlea pentru ca acolo să se înfiinţeze un centru cultural. Termen de finalizare 3 ani, dacă nu mă înşel, sub sancţiunea anulării.

    RăspundețiȘtergere
  6. 1. :))))) din cate stie toata lumea ... proprietarul este altcineva :)))) 2. termenul de finalizare ?!:))) pe zi ce trece ... se dregradeaza :) ...ce face municipalitatea !? nimic !
    Ovidiu Ionut Virlan

    RăspundețiȘtergere
  7. uiiiiiiiiiii :)))) am ramas fara comentariu :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca tu sau unii stiu mai multe chestii pe care noi nu le stim, dar nu pot fi spuse de frica atunci dece vi aici sa acuzi pe unii aici. Care era scopu daca chestiile si asa nu o sa iasa la iveala?

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. Cine este proprietarul după dvs? 2. municipalitatea asteaptă finalizarea.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu nu acuz pe nimeni, ala cu acuzarile e alt anonim! Din cauza asta trebuie sa dati un nume de forma, ex: anonim 1, anonim 2, ca sa stim si noi cu cine vorbim

    RăspundețiȘtergere