joi, 2 iunie 2011

Primarul Codlei, din nou plecat peste hotare

Fiind deja obişnuiţi cu un primar absent nu ar trebui să ne mai mire absolut deloc această veste: primarul nostru a plecat din nou în străinătate. De la începutul anului, jumătate din această perioadă a petrecut-o departe de Codlea. Oricum, nici chiar fiind în localitate nu prea poţi să îl găseşti în primărie. Chiar şedinţele de Consiliu Local sunt opţionale pentru domnia sa.

Din nefericire, se pare că starea domniei sale de sănătate nu este deloc bună. Din această cauză s-ar afla în concediu medical până spre sfârşitul lunii iunie, după cum am fost informaţi, la insistenţele mele, la ultima şedinţă ordinară de CL din 30 mai cu privire la absenţa sa.

Cetăţenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de starea lucrurilor din Codlea cu un primar la fără frecvenţă. Şi au dreptate.

Citiţi şi:

Primarul Codlei, declarat persona non grata


3 comentarii:

  1. Da asa se pare ca starea domniei sale primarul nu-i prea buna, dar daca stam sa socotim dupa cit timp si-a petrecut in primarie cred ca nu a fost buna decind si-a inceput al doilea mandat ,sa ia viceprimarul (care se pare ca se implica mai mult ca primarul)friile primariei si sa faca regula, ca si dumnealui poate sa se descurce ca-i Codlean de al nostru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Erwin respectele mele pentru tot ceea ce faceti !,asi dori sa va intreb nu se poate face nimic cu mirosul infect care persista in fiecare dimineata prin oras de la Protan care este obligat sa aiba niste filtre pentru miros mai vin si pe la noi musafiri din alte tari care in loc sa miroase miros curat de zona de munte dimineata miroase a morataciuni de la Protan.Cu respect Rozalia.

    RăspundețiȘtergere
  3. toti sunte ti la fel parerea mea ca ar trebui sa va dati demisia toti .
    marius moldoveanu

    RăspundețiȘtergere