joi, 9 iunie 2011

Domnule Primar, demisia ! - Semnături pentru demiterea primarului Codlei

Începând de săptămâna viitoare vom demara o amplă campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Alexandru Popa.

În urma nenumăratelor proteste de la începutul anului, nemulţumirile codlenilor cu privire la activitatea primarului ales Alexandru Popa şi cererea demisiei au fost foarte clar exprimate în plină stradă.

Absenţele sale îndelungate din cadrul primăriei, faptele penale grave din contractul ilegal cu parcările, care s-au soldat cu o plângere penală din partea Consiliului Local îndreptată împotriva sa şi a altor directori din primărie (a se vedea AICI) , lipsa de implicare în salvarea spitalului, facilitarea defrişărilor de pe Măgura Codlei, haosul din Primăria Codlea, felul vulgar în care acesta ştie să se comporte cu oamenii, sunt numai câteva din nemulţumirile care au dus spre concluzia fermă a cetăţenilor că domnul Primar trebuie să îşi dea demisia sau să fie demis.

Campania de demitere a primarului Municipiului Codlea este o acţiune civică, a cetăţenilor profund nemulţumiţi şi dezamăgiţi, neafiliată politic.

Căutăm voluntari neafiliaţi politic pentru strângerea de semnături! Scrieţi la erwinalbu@yahoo.com .

Citiţi şi:

joi, 2 iunie 2011

Primarul Codlei, din nou plecat peste hotare

vineri, 27 mai 2011

Primarul Codlei, declarat persona non grata


20 de comentarii:

  1. Atit pot sa-ti spun ! FELICITARI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Apreciez faptul ca ai luptat pentru Codlea noastra, dar asa cum se spune " interesul poarta fesul ". Spune clar ca vrei sa fi primar, ca doar asta intelegem din actiunile tale...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă DOAR asta înţelegeţi e mare păcat. Dar n-am ce vă face.
    Nu cred că m-am exprimat EU undeva că vreau să fiu primar. Sunt destui care vor, destui care se văd, destui care se anunţă. Nu îi cunoaşteţi?

    Aş vrea nici să nu conteze cine va fi primar sau consilier, dar cetăţenii să stea vigilenţi cu ochii pe aleşi, ca, repet, oricine ar fi aceştia, să facă treabă.
    În rest, da, "interesul poartă fesul": am interesul şi eu să trăim într-o comunitate mai bună.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Erwin.Eu am curaju sa afisez numele si sa te felicit pentru toate actiunile tale.Nu lua in seama toate reprosurile de la anonimi.Tocmai de asta s-a ajuns in Codlea la situatia actuala,pentru ca este ocupata de prea multi ANONIMI.Da-i bataie inainte si sa dea Dumnezeu sa ajungi acolo unde meriti(in fruntea primariei).Eu sustin o persoana care se gandeste si la binele celorlalti.Respectele mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba Erwin astia sunt cucapu. tot de tine se ia? rusineeeeeeeeee ba ca nu ganditi, omu asta macar face ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca face ceva dece sa nu devina primar? Trebuie acuma sa iasa in strada sa strige ca vrea sa devina primar? Munca buna trebuie rasplatita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cinste tie ! si chiar daca candidezi ai tot meritul ai facut ceva pentru Codlea fata de unii care erau alesi sa faca si n-au facut nimic ! cine crede ca a fi primar inseamna sa nu ai nici o raspundere , si sa faci ce te taie capul se insala . Cu respect Rozalia.

    RăspundețiȘtergere
  8. urmaresc de mult activitatea si pot sa zic ca esti singurul care chiar face ceva pentru oras. carcotashi sunt multi stau pe margine si critica dar vad ca tu iti vezi de drumul tau si asta e bine. avem nevoie de oameni ca tine

    RăspundețiȘtergere
  9. DEMISIA! JOS CU EL! NE-AM SATURAT!!!!!!! NE FACE DE RUSINE PESTE TOT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuia de mult facut asta

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ai curaj!Bravo

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Primar, nu va pasa de Codlea si de nimeni si nimic. Poate va pasat, dar nu Va mai pasa. De ce nu demisionati singur? Sa stati linistit codlenii nu mai vor asa primar.

    RăspundețiȘtergere
  13. de picat, pica oricum. Nu stiu de ce nu isi da demisia, sa ne arate ca mai are un dram de onoare! asta daca a avut vreodata...
    Daca nu, macar pe caz de boala, sa ne faca sa ne simtim prost ca l-am blamat atata :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. un prost care l-a votat10 iunie 2011 la 11:47

    Asa m-am satura de el, nu il ineteseaza nimic decat buzunarul lui. Nu te mai satura Dumnezeu dragutu???? Ca ai luat toata Codlea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Demisia nesimtitu-le!!!gata esti umpic bolnav o tai in strainatate...mortii matii ca nu mai avem nici spital ..
    stati linistiti cetateni ca daca nu isi ia el rasplata aici pe pamant ,sigur in viata de dincolo..ca Dumnezeu nu doarme!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. asa va trebuie ca l-ati votat ca sa isi duca campania de furt a o orasului , a locurilor .... asa va trebuie (oricum nu aveati cu cine vota) orasul asta are nevoie e un primar al dracului din China sau Japonia vreun samurai sau ninja).... o sa mai plece din functia de primar cand o sa-l scoata cu picioarele inninte din birou....:) sau se preface o fi galben si bolnav de la alcool si viagra..... dar daca este cu adevarat bolnav ma bucur si sper sa ajunga in deal pana nu isi duce campania de jaf la bun sfarsit....pe asta numai moartea il mai da jos din functie... ha ha ha ...
    p.s. Erwin, te lupti cu morile de vant in orasul asta.... dar ma bucur ca macar incerci....

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo Erwin,tine-o tot asa.Chiar daca multi comenteaza .Tu sa-ti urmezi convingerile .

    RăspundețiȘtergere