marți, 21 iunie 2011

"Feresca-te Dumnezeu sa nu pleci si tu cu problemele similare ca ale primarului "

Din comentariile (civilizate) la postarea despre plecările primarului:Domnul primar s-a întors după o lună, dar pleacă din nou în concediu (!?) de la 1 iulie.
Anonim spunea...

Feresca-te dumnezeu sa nu pleci si tu cu problemele similare ca ale primarului ...
"Ce tie nu-ti place altuia nu=i face"
Istoria a demonstrat,,,semeni vint culegi furtuma !!!

erwinalbu spunea...

Stimabile,
Dacă domnia sa este grav bolnav, îmi pare foarte rău, sincer, dar nu credeţi că ar trebui să aibă grijă de sănătate şi să renunţe la funcţie? Vi se pare normal să lipsească cu lunile şi nici să nu anunţe oficial?

Dacă Băsescu ar fi bolnav şi ar lipsi cu lunile, nu ar fi mai bine, în primul rând pentru el şi apoi pentru postul său, să se retragă ?

Sincer, eu nu înţeleg de ce îi vreţi omului ăsta răul fiind bolnav şi forţându-l să rămână într-o funcţie care solicită multă implicare.

14 comentarii:

  1. Hai sa ne gandim intai sa fim mai buni...sa nu ne bucuram de raul altuia...pe tine nu te intereseaza ca omul acela e bolnav...pe tine te intereseaza doar functia primarului...Crezi ca lumea isi va dori un primar ca tine??? Care se bucura ca cineva e bolnav...a fost foarte sarcastic ceea ce ai spus tu mai sus...tu alte probleme nu ai??? Ce te intereseaza pe tine ce face primarul???...e fix problema lui..Daca vei ajunge si tu candva primar ti-ar place sa vezi ca scrie cineva despre tine ce scri tu despre acest om???

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai voie să îi vrei răul niciunui om. Trebuie să fim mai buni, aşa este.
    Se spune şi se speculează că ar fi bolnav (pentru că nu a anunţat oficial). Trebuie să avem compasiune pentru domnia sa.
    Dar nu consider că a menţine pe cineva într-o funcţie foarte solicitantă, pe care nu prea a catadicsit oricum să o exercite nici când era în putere, este ceva benefic pentru cineva. Poate doar pentru cei care se folosesc de domnia sa acum, ca să-ţi aranjeze ploile pe cârca sa...

    Iar a spune că cineva se "bucură de răul altuia" este foarte greşit, cel puţin la adresa mea. Cum să nu mă intereseze ce face primarul !?!?!?! Acesta ar trebui să conducă urbea, cum să stau nepăsător???
    Despre mine primar nu am spus niciodată nimic. Vă rog să urmăriţi. Alţii poate o spun, nu eu. Sincer nu ştiu ce voi face eu, aşa că vă rog să nu mai aruncaţi cu acuzaţii de genul.

    Cum îi doriţi dvs.binele unui om care este bolnav, menţinându-l într-o funcţie solicitantă???

    RăspundețiȘtergere
  3. Adică dacă un om este bolnav, i se poate permite orice...? Consideraţi-mă fără inimă atunci, deşi nu sunt deloc, dar nu este scuzabil să faci ce vrei, doar pentru că eşti bolnav.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iertaţi-mă că voi fi dur sau pragmatic la următoarea remarcă, dar vă rog extrapolaţi:

    dacă cineva bolnav violează sau ucide, să îl lăsăm în pace pentru că este bolnav?

    (nu este cazul de mai sus, bineînţeles.)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bolnav fiind, după cum indică persoana care a comentat mai sus, ieri în plină şedinţă de consiliu a putut să mă înjure şi să mă ameninţe foarte serios şi grav domnul primar. Dar e ok, doar e bolnav, are voie...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu primarul este problema,sistemul din juru lui este marele rau. Dupa cum si vorba:"Pana la Dumnezeu te mananca sfintii"

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca este bolnav,cum zicea si erwin ,sa lase tata functia si sa se ingrijeasca de sanatate!
    dar sacalii astia pdl-isti nu renunta la ciolan decat morti !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta denota ca alesii consiliului local nu-si fac treaba latra ca si ciinele la luna dar degeaba , de ce i-se permite sa mai ia salariul care este destul de consistent,si de ce nu se face referendum la populatie si jos cu el indiferent ca vrea sau nu vrea,deci primarul nu este la servici dar semnatura lui exista pe acte si retributia o ia in fiecare luna ,iar la restul consilierilor nu le pasa !Erwine sintem cu tine !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa vina alegerile asta asteptam si o sa umplem toata Codlea cu afise cu numele lor sa stie lumea sa nu-i mai voteze-n veci pe acesti domni de la pdl si de la alte partide care s-au aliat cu P.D.L ex partidul verde .Nu au facut altceva decit rau Codlei si cetatenilor .

    RăspundețiȘtergere
  10. Judecati la rece:primarul trebuie sa plece. mai ales daca mai e si bolnav. cu atat mai mult. dar nu cred ca il lasa sa isi dea demisia ca sa mai fure toti din jurul lui

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca este grav bolnav ne pare la toti rau. Pentru ca nu cred ca se bucura cineva cand o persoana este bolnava. Dar problema este ca el asa faca la un oras intreg rau pentru ca nu poate sa il conduca cum se cuvine. Si Erwin daca ai intentia de a candida la alegeri pentru postul de primar asi zice de acuma. Pentru ca tu acuma negezi intotdeauna acest lucru cand zice cineva ca vrei sa devi primar sau nu. Si nu vrei sa se vorbeasca de treaba asta. Dar poate lumea tio ia in rau cand la alegeri te vede ca candidat de primar cand tu negezi acuma intotdeauna acest lucru. Lumea apoi zice "Uite erwin sia facut un pic de reclama cu spitalu, padurea etc. nu vroia sa auda nimica de postul de primar dar acuma uitel pe lista de candidati". Nu vreau sa zic nimica de rau vreau sa iti dau numai un sfat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumesc pentru sfat. Repet: nu ştiu ce voi face la anul. Nu am luat absolut nicio hotărâre şi mai e un an de zile în care se pot întâmpla multe.

    Nu doresc să alăturăm discuţia despre candidaturi cu acţiunile care trebuie făcute. Sunt chestii diferite. Să nu le amestecăm.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da asta asa este, sunt chestii diferite. Dar problema este ca cetateanu de rand nu prea separe lucrurile. El amesteca lucrurile pe care le faci cu postu de primar.
    Dar nu vreau sa te bat la cap cu acest lucru, vedem la anu ce mai vine cum ai zis si tu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Erwin ,
    Chiar nu pricep de ce porti un dialog inodor si ,pe alocuri ,insipid , cu o persoana care " o semneaza anonima " ? !
    Astia toti ,care-ti poarta sambetele ,asteapta la cotitura ,sa muste ( adica acei catei ce taie frunze la caini in restul timpului ! )
    Dar si principiile de baza ale " codului bunelor maniere " ,nu interzice acest lucru ,ba mai mult , in biblie zice sa intorci si celalalt obraz , daca primesti o palma !
    Ce-i drept e ca o boala nu vine chiar intamplator si poate i se trage de la celelalte drumuri ( tot in Germania ), de unde ,niciodata nu venea fara 3-4 hectare "cumparate" de la sasii fraieri ( scuze Erwin ,dar asa-mi vine sa zic ) Stau si acum si ma intreb cum sa prostesti pe cineva ( sas ),cand in Codlea functiona Forumul Democrat German ,care nu a luat nicio masura de protectie a propriului patrimoniu !( Mai stiu si povestea cu fostul popa al sasilor , care a fost nevoit sa debarce urgent , si asta fara intocmirea unui dosar penal ,desi frauda era enorma - se sti Erwin de lucrul acesta ? )
    Daca posezi harta noua a Codlei ( cu toate terenurile si destinatia lor , poate ref.anul 2008), ai putea s-o postezi, sa vada tot anonimul ,si cele ~80 ha ,ale primarului actual ,in zona rezidentiala ,adica ,la iesire din Codlea ,pe stanga ,zona riverana drumului national .Si te mai rog ceva , nu mai hasura si cele ..zeci de case ,tot ale primarului ,ca nu o sa te creada nimeni ,caci omul are doar o viata si o duce pana la capat ,cu sau fara ele !!!

    RomeoP.

    RăspundețiȘtergere