luni, 6 iunie 2011

Despre "Zilele Codlei - Kronenfest" - care este părerea ta?

Pe 17, 18, 19 iunie 2011 vor avea loc "Zilele Codlei".
Pe data de 30 mai (!) 2011, cu doar două săptămâni înainte de eveniment, apare la şedinţa de Consiliu Local materialul de prezentare şi propunerea de finanţare(costurile) cu privire la această manifestare. Atenţie: pe lângă finanţarea de peste jumătate de miliard de lei vechi de la buget, se mai adaugă încasări din chirii (spaţiul ocupat de comercianţi) de peste o sută de milioane şi sponsorizări destul de consistente .
Materialul îl puteţi vedea aici:




























Am criticat public în şedinţa de Consiliu Local următoarele:
- modalitatea de prezentare a proiectului de cheltuieli în pragul evenimentului, cu doar două săptămâni înainte de data de desfăşurare
- costurile foarte mari pentru perioada de criză prin care trecem
- modalitatea de organizare a evenimentului: Anii trecuţi exista o comisie care urmărea organizarea şi desfăşurarea evenimentului, în ultimii doi ani această comisie nemaiexistând.
- calitatea evenimentului , în ciuda costurilor destul de mari

Menţionez că evenimentul "Zilele Codlei-Kronenfest" a fost (re)iniţiat şi organizat de către mine personal începând din anul 1999, iar din anul 2010 am fost pur şi simplu exclus de la organizare, probabil datorită poziţiei mele critice şi incomode privind cheltuirea banilor publici. S-a reuşit îndepărtarea mea sistematică de la acest eveniment, după ce ani de zile am depus eforturi de a-l organiza, fără sprijin financiar din bani publici.

Aici părerea mea de anii trecuţi:

sâmbătă, 19 iunie 2010

Nu ma duc la "Zilele Codlei-Kronenfest" - 19-20 iunie

luni, 21 iunie 2010

Iata ce scriam anul trecut despre Maial : INACCEPTABIL! Forumul German nu apare ca organizator la "Zilele Codlei", desi le-a initiat

link aici: http://erwinalbu.blogspot.com/2009/06/inacceptabil-forumul-german-nu-apare-ca.html

vineri, 19 iunie 2009

5 comentarii:

  1. chiar am vrut sa te intreb daca nu cumva din cate auzisem tu ai reinceput cu zilele codlei... oricum ei nu au bani pentru a redeschide spitalul, dar au bani de dat pe un asemenea eveniment, care fain frumos se putea organiza din sponsorizari!!! oricum in Codlea cei din primarie nu stiu cum sa mai fure ca imediat se termina mandatul primarului actual si raman fara economii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serbari au loc si la Risnov si la Ghimbav si in alte orase de ziua orasului si se fac cu multa fala si cu trupe de renume, consacrate nu ca la noi ,oare celelalte orase care sarbatoresc de ce au bani si noi nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. In orice caz jignitor ,atita buget la o serbare ,bem mincam ca lumea si cind ne-mbolnavim mergem la popa Cioaca ca spital nu mai avem asa domnilor consilieri dati inainte pe drumul propasirii spre cheltuirea banilor publici sa veniti ca va votam iara sa mai faceti niste serbari ca mai bine stam fara spital barem sa ne petrecem.

    RăspundețiȘtergere
  4. fratilor intru anonimat, noi, codlenii, nu avem bani pt ca suntem municipiu! orasele mai sus mentionate, au statut de localitate/oras. Ei sunt finantati pt astfel de evenimente si chiar mai multe. Ex. acum se desfasoara la Rasnov Fest. Rozelor.
    Noi ca municipiu, facem asta pe banii nostri!

    RăspundețiȘtergere
  5. oricum e circoteca ieftina fara valoare

    RăspundețiȘtergere