luni, 2 august 2010

Bataie de joc : Maine,3 .08.2010, sedinta extraordinara la CL pentru aprobarea primelor functionarilor si marea pacalealea a (ne)reducerii posturilor

Maine va avea loc o sedinta extraordinara la Consiliul Local Codlea. Motivul (comentariul meu): Sa ÎŞI bată joc apartul birocratic pana la capat de tara asta a nimanui pentru ca oricum nimanui nu-i mai pasa!

Cele 2 puncte ale ordinii de zi de maine sunt:
1. Proiect de hotarare privind acordarea de suplimente salariale funtionarilor publici din aparatul de specialitate
2. Proiect de hotarare privind aprobarea noii organigrame, a statului de functii si numarul de personal din aparatul de specialitate al Primariei Municipiului Codlea.
Referitor la punctul 1 puteti citi mai jos pe blog (aici http://erwinalbu.blogspot.com/2010/07/revoltator-functionarii-din-primaria.html ) care este poziţia şi mâhnirea mea. Anunţ că voi vota din nou împotriva (probabil voi fi din nou singurul).

Referitor la punctul 2 : Guvernul anunţă reducerea posturilor la televizor. Funţionarii codleni nu ţin cont şi fac o mega manevră: propun reducerea posturilor, dar înfiinţează departamente noi, astfel că niciun angajat al Primăriei nu va pleca acasă! (voi reveni cu explicaţii şi dovezi).

Toate acestea se întâmplă în timp ce românii plătitori de taxe o duc din ce în ce mai greu, profesorilor si altor bugetari "de rând" li se taie salariile, companiile private nu mai ştiu cum să supravieţuiască şi toţi cetăţenii sunt nemulţumiţi de serviciile funcţionarilor!!!!

Invit pe oricine doreşte să ia atitudine ca mâine , la ora 13, să asiste la şedinţa PUBLICĂ a Consiliului Local. Dacă nu, ne merităm cu prisosinţă soarta.


Un comentariu:

  1. bravo ce am zis eu ca nu da pe angajatii afara ci muta de la un birou la altul ASTA DEMOCRATII ASTA ROMANIA LA UNI TOATE LA ALTII NIMIC ASTA HOTIE IN PRIMARIE SI IN TOATE TARA..... TOT OAMENI DE RIND TRAHGE... BRAVO DOMNU PRIMAR DE VORBIT NU STII DAR DREPTATE FACII CA VILELE IN MAIAL..... POATE ODATA DESTEPTA SI ROMUNUL NOSTRU SI SPUNE AJUNGE DAE PINA CIND PRIMESTE SALARI MARIII TACE ROMONUL NOSTRU... SA STITII PROFESORI FAC MEDITATII..... DOCTORII IA CIUBUC POLITISTI ARE SUFICENT SPORURI CARE NU SE POATE TAIA ASA CA ARE DE UNDE ACAT DE MUNCITOR CARE RAMUNE CU UN SALAR DE NIMIC.... SI PENSIONARI DE LUX TRAIESC SI EI... DAR NU VOI TAIE DE LA ELE ASA CA TOT INAINTE CEL MAI GREU DUC PENSIONARI CEI CARE ARE PENSIE MICA SI FACTURILE A CRESCUT CU MEDICAMENTE ASA CA DOM PRIMAR DAI BANI ANGAJATII TAI SI TIE LA FEL POATE AJUNGE ODATA... DACA POPORUL TACE FACE GREVA PE JUMATE E BINE IN ROMONIA SI MAI ALES LA PRIMARI SA TRAITI BINE CINE POATE NUTE NERVA ERWIN BAFTA

    RăspundețiȘtergere