luni, 9 august 2010

Sesizare depusă despre maşina de patrulare a poliţiei, care circula noaptea cu un far stricat


În urmă cu câteva nopţi am putut vedea şi eu ceea ce m-au sesizat câţiva cetăţeni: maşina de patrulare a poliţiei nu avea un far şi un stop în stare de funcţionare (se pare că de câteva zile). Îi mulţumesc şefului poliţiei pentru rezolvarea acestei defecţiuni şi pentru atitudinea constructivă de colaborare faţă de sesizările cetăţenilor în interesul comunităţii.
Desigur că într-un astfel de caz se pune problema priorităţii: indiferent de starea maşinii, cu toţii ne-am fi bucurat să fie folosită pentru o intervenţie urgentă care poate ne-ar fi salvat viaţa. Dar pentru imaginea poliţiei, era nevoie să se depună eforturi de remediere a unor astfel de probleme, ceea ce s-a şi întâmplat.
Imi dau sema ca demersul meu de a sesiza oficial aceasta defectiune a deranjat pe unii care nu inteleg o astfel de actiune ca una constructiva si absolut normala.

4 comentarii:

  1. ce departe sintem de europa , pai ne fcem toti ca nu vedem si cand cineva se implica ii dam in cap

    RăspundețiȘtergere
  2. ASTA NUI NIMIC PATRULEAZA DAR NU VEDE SI NU AUDE ORI CU FARUL ORI FARA TOT ATIT ASTAPOLUTIA DIN CODLEA......CA SI PETRECERE BURLACILOR PE LATERALA 65..... A FOST UN DEZASTRU PT VECIN ASA CEVA NU MAI LA NOI ESTE DAMNA NU CONTA NIMIC CA CEI DI ZONA NU ADORMIT ASTA A 2 NOAPTE FARA NICI UN RESPECT FARA BUN SINTI FARA APROBARE ACUMA UNDE A FOST POLITIA PATRULA FARA FARURI POATEA BAGAT MASINA LA REPARAT SI NU A FOST GATA A INTERVENIT UN SINGUR OM DOMM ALBU DAR FARA SUCES UNDE A FOST PATRULA?????????????/REPARA MASINA ASA CEVA UN CALVAR E CRED CA JUMATE DIN CODLEA A AUZIT DE PETRECEREA BURLACILOR PE LATERALA 65

    RăspundețiȘtergere