vineri, 13 august 2010

INCREDIBIL: Astazi, vineri 13 august, sedinta extraordinara a CL pentru aprobarea unei organigrame RESPINSE acum cateva zile!!

Ieri(!) a fost convocata pentru astazi la ora 12 o sedinta extraordinara a Consiliului Local Codlea pentru (incredibil!) aprobarea unui proiect respins acum cateva zile : organigrama de functionare a Primariei Codlea prin care se restructureaza posturi, dar prin transfer (a se vedea mai jos pe blog postari revoltatoare pe aceasta tema).
Aceasta organigrama a fost respinsa, dar acum pare din nou, fara absolut nicio modificare, pe ordinea de zi de astazi.

Functionarii ameninta in toate felurile pentru ca nu isi vor mai primi salariile daca organigrama nu va fi votata pana pe 16 august, desi consilierii locali .

Revin cu detalii dupa sedinta aceasta. O sedinta extraordinara se convoaca conform legii in termen de minim 3 zile si nu de pe o zi pe alta ca acum.

Vorba cantecului: Primarie ca a mea nu are nimenea!!

5 comentarii:

 1. mda, niste n-ai cu cine.....vad ei pe dracu la alegeri, precis.

  RăspundețiȘtergere
 2. ba da astia chiar is nebuni??????

  RăspundețiȘtergere
 3. Erwin, pe cine sa mai votam???

  RăspundețiȘtergere
 4. dupa mine nu mai votam eu si asa a lungul anilor nu mai am votat si asa osa fac si mai departe am zis eu ca o sa muta intro birou la altul si toate ramune la fel fiecare are cite un neam pe care sa dae afara asa ca ramune totul la fel si MULTI MAI E ACOLO GRAMADA MINCA BANI POMANA TOT INAINTE NU TE MAI FRAMANTA ERWIN SALUT

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu se mai termina odata cu haotia din primaria Codlea!!!!!!!!!!E strigator la cer.Uni fura fara pic de rusine si sunt mutati in aceeasi primarie dar in alt serviciu. RUSINE DOMNULE PRIMAR!!!!!!!!!!!!!!!sau poate nu stiti ce se intampla in primaria condusa de dumnealui?????????

  RăspundețiȘtergere