luni, 2 august 2010

Şi la Codlea, bugetarii de lux supravieţuiesc cu bine crizei

Se pare că, din păcate, criza există doar pentru unii. Alţii (de fapt din nou aceeaşi) se pun la adăpost. Nu mai există pic de bun simţ, de moralitate, de înţelegere a situaţiei grave. Am ajuns în situaţia aceasta mai ales datorită nesimţirii în cheltuirea banului public. Ţara este în colaps, dar doar pentru cei mulţi şi ... tăcuţi.
Mâine, 3 August 2010, la ora 13, va avea loc şedinţa extraordinară a CL Codlea pentru aprobarea suplimentelor salariale pentru angajaţii Primăriei şi pentru aprobarea noii organigrame, care deşi prevede reducerea de posturi, creează departamente noi, astfel încât bugetarii de lux vor avea şi posturile asigurate, şi salarii netăiate.
Aceasta în timp ce ceilalţi bugetari "de rând" (profesori, medici, poliţişti) vor avea salariile reduse cu 25%, în cazul în care nu li se desfiinţează posturile. Aceasta în timp ce companiile private şi angajaţii acestora abia mai supravieţuiesc crizei.
Invit pe oricine doreşte să ia atitudine să asiste la şedinţa PUBLICĂ de mâine. Dacă nu, ne merităm cu prisosinţă soarta. Eu voi vota din nou împotrivă (probabil din nou, singurul).

Citeşte pe blogul www.erwinalbu.blogspot.com :

Cu mâhnire,
Se pare că singur împotriva tuturor,
Erwin Albu,
Consilier local Codlea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu