luni, 21 februarie 2011

Primăria Codlea a renunţat la procesul împotriva firmei cu parcările !!!

Cum? Aşa pur şi simplu. Sunt deosebit de consternat de tot ceea ce se petrece. Oare chiar nu mai avem nicio salvare?

Sper să primesc detalii despre motivele renunţării. În acest moment, nu prea se ştie nimic. Sau nu se doreşte să se spună....Totul s-a întâmplat în timpul cât am fost plecat din ţară.

Iată aici anunţul renunţării din 11.02.2011, în perioada în care eram în Anglia (8-17.02.2001):

9 comentarii:

  1. Motivele mar interesa si pe mine. Coruptie peste coruptie, ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, tipic a la POPA,cum sa piarda taxa pentru masinile ridicate si sa nu incaseze banii?si parcarea de la maguara sa nu produca.Si in BRASOV sunt interzise ridicariile de masini, fiind ilegale,cititi presa,numai ca la Codlea se poate ca asa se vrea,halal consilieri locali manjiti si corupti.SA VA FIE RUSINE.Ce bine traiti din banii nostri, ce ar fi sa va dati demisia si sa lasati pe cei ce vor binele Codlei si nu a afacerilor lor?

    RăspundețiȘtergere
  3. da coruptie mare la codlea!!!erwin ai aflat ca salarile mai marilor nostri functionari sau majorat cu cel putin 600 lei?acum nu se mai sesizeaza curtea de conturi?niste nemernici,nenorociti astia in frunte cu primaru ar trebui impuscati mai ceva ca ceausescu

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui scosi in suturi din primarie. prea se lafaie din banii nostri in timp ce cetatenii sufera abuzurile firmelor gen HSR care sunt scoase bazma curata de nemernicii din primarie in frunte cu POPA. Bravo Erwin tine-o tot asa! Respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. binentales ca nu se rezolva nimic si asta pt ca este este in folosul primarului nu a cetateanului. cine isi mai rezolva afacerile daca se rezolva problema. imi pare rau ca nu au mai multa constiinta!o tara in care numa coruptia exista! nu mai exista legi decat pt omul care nu are relatii, bani, un nume mai mult sau mai putin important. dar pt o firma care are afaceri cu primarul normal ca legea nu se aplica la fel! rusine primariei! mizerabililor, nu va ganditi ca sunt oameni care nu au cu ce sa isi plateasca datoriile pt firma asta de cacat. rusine ca nu aveti respect pt oamenii care au cfrezut in voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt plecat din tara de trei ani si locuiesc acum intr-un mic orasel din Anglia. Dar nu am pomenit aici de nici o parcare interzisa pe niciunde, sau si mai rau de firma de ridicat masinile. Ha ha ha - asta numai in Codlea se poate intampla din cauza coruptiei si hotiei din Primarie...Ar trebui toti judecati si condamnati....Sa le fie rusine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sint intru totul deacord cu toti care au comentat dar vreau sa zic si eu ceva " pestele dela cap se impute" nu toti angajatii primariei sint de vina numai aia grei cu salarii si prime substantiale le arumca si la cei mici cite un os ca sa le astupe gura dar principalul vinovat care domneste peste toti este VATAFUL SEF , care nu stii vorbeste s-au tuseste .

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant este faptul ca astazi dupa ce au fost scosi bazma curata cei de la HSR au trecut din nou la "treaba" pe strada Lunga unde au blocat o masina parcata in fata unei porti. Abia dupa ce mai multe persoane au sarit in apararea proprietarului masinii acestia au deblocat masina si au plecat. RUSINE primariei ca sunt de acord cu asemenea ilegalitati si ii doare undeva de cetateni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Normal ca nu toti sunt corupti, dar cei mai multi sunt corupti.

    RăspundețiȘtergere