luni, 7 februarie 2011

Campanie de strângere de semnături pentru susţinerea Spitalului Codlea

Haideţi să demarăm o campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea Spitalului nostru!

Semnaţi "Lista cetăţenilor care susţin menţinerea şi dezvoltarea activităţii Spitalului Municipal Codlea şi care se declară împotriva propunerii Ministerului Sănătăţii de desfiinţare/reprofilare a acestuia conform proiectului de Hotărâre de Guvern privind reorganizarea sistemului spitalicesc şi dezvoltarea reţelei de cămine pentru persoanele vârstnice".

Lista o puteţi printa direct din poza sau o puteţi primi în format document prin email (trimiteţi o solicitare la erwinalbu@yahoo.com).

Aceasta o puteţi depune completată direct la Spitalul Municipal, str. 9 Mai nr 10 la biroul de informaţii.

În perioada viitoare veţi putea semna şi direct la mai mulţi voluntari care vă vor sta la dispoziţie pe străzile din Codlea sau în diverse locaţii pe care le vom anunţa cât de curând.

(Notă Erwin: Aceasta este o acţiune civică cetăţenească pentru întreaga noastră comunitate şi nu doresc nici politizarea şi nici atribuirea ei cuiva anume, ci doar interesului nostru comun şi spiritului civic. Haideţi să ne dăm mâna pentru spitalul nostru!).

Un comentariu:

  1. Laudabila initiativa! Vom semna , eu si alte cateva persoane dintre cunoscutii mei. Varianta cu voluntarii pe strazi este cea mai comoda.

    RăspundețiȘtergere