miercuri, 1 decembrie 2010

Parcări ilegale Codlea: Pentru moment s-a obţinut suspendarea blocarii si ridicarii masinilor pana la data de 12.12.2010

S-a obtinut, pe moment, suspendarea blocarii si ridicarii masinilor pana la data de 12.12.2010 cf adresei 30300/30.11.2010 a Primariei Codlea (faceti referire la nr aceasta daca veti avea probleme si , eventual, luati legatura cu mine )!!!!

Vă voi ţine la curent cu evoluţia lucrurilor.

Vineri, 3 decembrie, comisia specială a CL constituită pentru a analiza problemele create privind parcările cu plată din municipiul Codlea (din care fac şi eu parte) se va întâlni cu reprezentaţii firmei botoşănene care a câştigat licitaţia de administrare.

6 comentarii:

  1. Buna !

    Înca de la bun început am constatat ca masurile luate în privinta parcarilor din Codlea sunt f. nepotrivite. În centrul orasului, cum ar fi parcarile de pe Str. Magurii sau Str. Lunga ar fi fost de ajuns sa fie supravegheate de Politia Comunitara, însa nu vad rolul ,,Opririi Interzise" pe Str. Garoafelor, acolo unde este posibila oprirea si stationarea fara ca cineva sa fie deranjat, si totusi, daca ai îndrazneala sa parchezi acolo risti sa t-i se ridice masina. Iar cu ,,PARCARILE" de pe Str. Horia, în fata firmei D-lui Primar (care mai degraba arata si se poarta ca un betiv - Stim cu totii ca asa e ;-)) acolo unde într-adevar se încurca dezastruos circulatia nu se iau nici un fel de masuri (acolo se parcheza pur si simplu pe carosabil nu în parcari). Oare nu este desemnat nici un angajat al primariei care sa PATRULEZE prin oras si sa supravegheze lucrarile care se fac la carosabil, sau la strazile pietruite ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    In sfarsit se ia pozitie!!!
    Este foarte bucurator faptul ca o Comisie va studia cazul.
    Domnule Consilier nu permiteti continuarea ilegalitatii referitor la ridicarea autovehiculelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!
    In sfarsit se ia pozitie!!!
    Este foarte bucurator faptul ca o Comisie va analiza situatia.
    Domnule Consilier nu permiteti continuarea ilegalitatii referitoare la ridicarea autovehiculelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!
    In ciuda suspendarii, astazi 3 Decembrie ora 15:30, firma respectiva ridica un autohehicul parcat pe Str. 9 Mai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa reusit suspendarea ridicarii masinilor deoareca in aceasta seara 03.12.2010 pe strada 9 Mai s-au ridicat cel putin doua masini. Din fericire pentru mine nu a fost si masina mea ridicata dar imi vine sa dorm in masina de frica ca nu o sa o mai gasesc dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  6. DECIZIA CL NU E RESPECTATA. CONTRACTUL E ILEGAL. REVIN MAI TARZIU.

    RăspundețiȘtergere