joi, 30 decembrie 2010

La Codlea, "Poliţia Locală" te amendează (după uniformele agenţilor, deşi instituţia este inexistentă), dar semnează Poliţia Comunitară...

Aceasta este postare tristă, care mă face să râd sau o postare veselă, care mă face să plâng:

Te opreşte agentul. Vezi că scrie clar pe uniforma sa "Poliţia Locală Codlea". Îţi dă o amendă. Acelaşi agent, cu mânuţa sa semnează : "Poliţia Comunitară Codlea". Este vreo glumă sinistră?
Sau a înnebunit lupul?!!? Nu! Este Codlea noastră cea de toate zilele..........................................................
De mâine ne putem trezi că nu mai trăim în Codlea, ci în municipiul "Fac ce vreau pentru că aşa am chef!", doar pentru că cineva a schimbat dintr-un condei denumirea municipiului!!! Nu este aşa că se poate şi aceasta, domnilor şefi de la Poliţia Comunitară sau Poliţia Locală sau tot aia că facem ce vrem şi cum vrem????


Deşi există Legea de înfiinţare a Poliţiei Locale, se pare că normele de aplicare se mai lasă aşteptate. Unele localităţi au trecut însă deja la transformarea Poliţiei Comunitare în Poliţia Municipală sau Locală. Nu şi Codlea. La Codlea avem încă Poliţia Comunitară. Nu s-a făcut absolut niciun pas pentru înfiinţarea vreunei Poliţii Locale. Nici nu a existat încă vreo obligaţie în acest sens. Dar agenţii Poliţiei Comunitare Codlea poartă uniforme cu inscripţia "Poliţia Locală". Unii dintre ei, mai "dotaţi", au de amândouă: veste de poliţişti comunitari şi jachete de poliţişti locali.
Nu agenţii sunt de vină de degringoladă. Ci şefii lor îmbuibaţi. Am zis.

Vezi:

Uniforme ILEGALE la Poliţia Comunitară Codlea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu