miercuri, 4 august 2010

Ce salarii au angajatii Primariei Codlea in curand pe blog

Stati pe aproape. O sa va arat cam ce salarii au angajatii Primariei Codlea. Judecati daca au de ce sa se planga.

7 comentarii:

  1. Sunt curios de unde cunosti tu aceste informatii...salariile sunt confidentiale din cate stiu eu.........salariile cui din primarie? 1000 roni ti se pare exagerat salariul unui angajat cu studii superioare?( si nu facute la "privat") Sunt si oameni care muncesc in Primarie......... si nu se plang.........si nici tu nu esti usa de biserica!!! fie ea si evanghelica !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. RASPUNS:
    :))) Ce haios mi se pare, de fiecare data cum se plang cei din Primarie ca au salarii mici, dar cand ii rogi sa iti ARATE cat castiga, iti zic imediat ca salariile sunt confidentiale...
    Si mai e ceva: cand vorbim doar de salarii, uitam sa vorbim de venituri, adica salariul impreuna cu sporuri (de zambet, de fiecare zi din saptamana, etc) si asa mai departe.
    Daca dvs spuneti ca "sunt SI oameni care muncesc in Primarie", admiteti ca sunt si unii car taie frunza la caini! Dar va pot da dreptate, sunt si UNII care muncesc, dar chiar dupa spusele dvs, nu toti.
    Problema este de eficienta. Nu vi se pare ca sunt prea multi oameni in Primarie? Foarte multor cetateni asa li se pare. Nu s-ar putea face treaba cu mai putini? Va garantez ca la "privat" nu s-ar putea sustine atatia oameni cum se sustin din banul public. Si va garantez ca cei mai multi nici n-ar rezista in stilul din primarie la un angajator privat.

    Pe de alta parte, niciodata nu am afirmat ca as fi vreo usa de biserica. Dar nu vad cu ce schimba faptul aceasta datele problemei. Eu sunt eu, cu problemele mele probabil, ca oricare, dar asta nu inseamna ca nu am dreptate in ceea ce priveste cele relatate. Numai ca eu raspund de greselile mele. Si eu am probleme ca toti oamenii, numai ca eu trebuie sa platesc dobanzi daca intarziu cu plata la impozite, taxe, utilitati, in timp ce altora li se iarta pur si simplu. Dar ceilalti bugetari ce sa mai zica, daca dvs din primarie va plangeti???

    Ah, si ar mai fi ceva, eu nu ma leg de altii trimitand mesaje anonime, eu imi asum ceea ce fac in mod public si deschis. Si va anunt ca lumea vede ce se intampla in primarie si nu e de acord....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vorbeam de venituri.......adica bani "in mana"!!! Spor de zambet?!? de fiecare "zi a saptamanii"?!? exagerezi!!!!!!!! si-i bagi pe toti in aceeasi oala!!!In felul acesta ii manipulezi pe cei care nu gandesc cu capul lor!!!!!!da , sunt care taie frunza la caini si acolo, dar tu spui mereu angajatii din "Primarie".Adica toti. Nu-i asa si tu stii asta ca esti "baiat destept" dar asta este scopul.... CEI CARE MUNCESC in Primarie ar face fata oriunde altundeva....nu ma plang!! asta-i o alta exagerare intentionata! nici nu mai lucrez in Primarie de ceva vreme...deci n-am nici un interes.....anonim ptr. ca am un motiv bun......va veni vremea sa-mi asum cele scrise aici, fata in fata

    RăspundețiȘtergere
  4. RASPUNS:
    Da, nu toţi trebuie băgaţi în aceeaşi oală, aici aveţi dreptate. Şi probabil că exagerez cu descriereea sporurilor, dar vă rog să recunoaşteţi că acestea există. O firmă privată nu îşi poate permite atâtea cât îşi permit angajaţii de la"autoservirea bugetul local". (Aici am exagerat dinadins, dar vă rog să mă contraziceţi).
    Dar haideţi să vedem lucrurile şi din perspectiva cetăţeanului plătitor de taxe: nu este deloc mulţumit de ce se întâmplă în primărie. Prea multă ineficienţă. Şi eu adaug: prea mulţi care taie frunză la câini!! Şi nici nu mai trebuie să vă spun că şi acum cu aceste suplimente salariale (pe care , da, trebuie să le recunosc ca necesare în cazul celor care chiar îşi fac datoria şi au salarii de mizerie, vă spun sincer, s-a încercat introducerea lor pe uşa din dos, din nou total netransparent şi aproape că puneau consiliul local în faţa unui fapt împlinit, venind cu doar câteva ore înainte de şedinţă cu astfel de materiale şi forţând pur şi simplu consilierii să voteze. Aşa ceva este strigător la cer! Şi vă rog şi să staţi de vorbă cu alţi bugetari "de rând", să vedeţi ce părere au ei despre suplimentele salariale din primărie, în timp ce ei trebuie să se descurce cu tăierea de 25%.
    Cum să nu mă simt revoltat când de fiecare dată văd că se strigă că sunt salarii mici în primărie, dar în acelaşi timp ni se zice şi că sunt confidenţiale??? Confidenţialitate pe bani publici! Cum să nu fiu revoltat când în calitate de mic întreprinzător abia reuşesc să mai plătesc dări către statul român, clienţii nu mai reuşesc să plătească, este criză pentru toată lumea, dar banii mei se duc pe prime sau pe un aparat birocratic supraîncărcat???
    Da, trebuie totuşi să recunoaştem că şi în cazul acestor suplimente salariale exista o mare inegalitate între angajaţii primărie: unii luau foarte puţini bani, alţii grosul. Asta de ce nu o vedeţi sau de ce nu vă revoltă chiar pe dvs?

    Citeam azi într-un articol în Gândul "Mitul conform căruia statul român este angajatorul ideal, care nu dă afară şi care oferă doar majorări salariale, a apus. Înainte de toate, înainte de a fi angajator, statul este un prestator de servicii publice, servicii care nu pot fi condiţionate de cei angajaţi să le presteze, indiferent de nivelul lor de salarizare."
    Bugetul local nu ar trebui să mai fie sac fără fund şi să îşi permită altceva decît îsi permite o firmă: să funcţioneze eficient.

    Vă doresc sănătate şi numai bine, indiferent cât de mult aşi ales să mă urâţi datorită acţiunilor mele. Dar vă rog să înţelegeţi: NU SE MAI POATE CONTINUA TOT ÎN STILUL ACESTA! CHIAR ŞI PRIMĂRIA CODLEA ŞI ŢARA ASTA VA DA FALIMENT PÂNĂ LA URMĂ DACĂ CONTINUĂM AŞA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatate si putere si tie! Nu te urasc, nu te-am urat nici o clipa.Pentru asta e nevoie de patima si tie nu-ti lipseste , dar odata cu varsta .....Repet : nu se pune problema ca nu exista oameni in Primarie care taie frunza la caini si fara vreo eficienta. Dar sunt si oameni care muncesc, pe salarii mici si care nici nu se plang, multumiti de faptul ca au un loc de munca si constienti de faptul ca daca vor fi facute concedieri ei vor fi primii care vor pleca.Si nu exagerez!Acesta este motivul ptr. care am scris aici: faptul ca spui "angajatii din Primarie" deci se intelege"toti".Poti garanta tu intr-un fel sau altul ca eventualele concedieri i-ar viza pe cei care nu-si fac treaba?Ca ar fi anumite criterii transparente pe baza carora vor ramane cei mai buni? despre asta este vorba!Si asta este motivul ptr. care cei mai multi tac. Cel putin acum!

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi asum critica dvs si voi remedia acest aspect din 'cuvantarile' mele pentru ca va dau dreptate.
    Nu pot garanta din pozitia mea de simplu consilier local ca nu vor fi dati afara decat cei care sunt degeaba. Si aici aveti dreptate. Dar nu va mai merge la nesfarsit asa. Tocmai din aceasta cauza am si aceasta pozitie transanta. M-am saturat si sunt revoltat. Si voi face tot ce imi sta in putinta si cu orice riscuri ca lucrurile sa fie spuse clar si raspicat si sa mearga intr-o directie in care sa beneficiem cu totii in comunitatea noastra. Si stiu ca ar exista si solutii pentru o restructurare transparenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiam ca vei intelege punctul meu de vedere! Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. Sunt de partea ta in cele mai multe situatii semnalate dar vezi bine ca exista multe nuante de gri intre negru si alb. Iti doresc putere sa lupti, de cele mai multe ori cu morile de vant, si da, sunt de acord, nu se mai poate asa, lucrurile trebuie si se vor schimba. Sper eu in bine!

    RăspundețiȘtergere