marți, 3 august 2010

Astazi la sedinta extraordinara a CL, functionarii propun restructurare de posturi, dar cu transfer la departamente nou infiintate

VOI VOTA IMPOTRIVA! Sper ca nu din nou singurul.
Dupa suplimentele salariale, angajatii primariei reusesc sa mimeze reforma prin propunerea de taiere a unor posturi, dar in acelasi timp se propune infiintarea unor servicii care sa "absoarba" la loc caldut tocmai pe cei restructurati.

Astfel, se propune infiintarea unui Serviciu de Relatii cu Publicul a unui Compartiment de Dispecerat si Paza (sic!, ca oricum avem o Politie Comunitara degeaba), a unui Compartiment Secretariat Arhiva (!) si inca cateva despre care voi scrie mai tarziu.

Din pacate, in acelasi timp, platitorii de taxe sunt din ce in ce mai nemultumiti de activitatea functionarilor din primarie. Si in acelasi timp tot mai multe firma se inchid sau abia mai supravietuiesc, iar bugetarilor "de rand" li se taie salariile cu 25% sau li se restructureaza cu adevarat posturile.

Romania se afla in criza mai ales datorita acestor cheltuieli nesabuite cu personalul bugetar SUPRADIMENSIONAT. Si Primaria Codlea are o schema SUPRADIMNSIONATA si putin eficienta.




4 comentarii:

  1. Sint de acord cu tot ce spuneti dar de ce nu spuneti si de asfaltarile care sau facut pe banii nostrii si sint de doi lei de ce nu spuneti si de sensul giratoriu din hirosima care e degeaba si se face pe banii nostri si de abia trece o bicicleta nu o masina ca lumea , de ce nu scrieti de masina primariei pe care am vazuto tamponata de n ori si se pare ca se repara tot pe bani publici cu politia aveti dreptate ca e degeaba daca ar fi o politie ca lumea nar mai umbla primarul beat turta noaptea prin parcuri si calcind florile puse tot de primarie scrieti tot daca tot vati apucat!

    RăspundețiȘtergere
  2. VA rog din inima sa cititi intregul blog. In partea dreapta veti putea gasi la arhiva destul de multe sesizari. Poate cele mai multe facute pana acum de cineva. Pe de alta parta, nu ajunge doar sa STIM ca se intampla una sau alta, ci trebuie sa si demonstram. Asa este etic.
    Pe de alta parte, v-as ruga sa vedeti si ca sunt singur in demersurile mele....oare cum le-as putea cuprinde pe toate? Dar va intreb cu tot respectul, ati mai vazut pe altcineva indicand vreo nedreptate, si nu la colt de strada, ci deschis, barbateste si cu dovezi??? Eu nu prea

    RăspundețiȘtergere
  3. RASPUNS 2
    Va rog sa vedeti de exemplu aici http://erwinalbu.blogspot.com/2009/06/am-depus-reclamatie-cu-privire-la.html "Am depus reclamaţie cu privire la lucrarile de modernizare a străzii Laterală" . Mai sunt multe altele in arhiva blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. In orasul Codlea s-au imultit ciini maidanezi si pisicile noaptea sint adevarate haite care te latra si se dau la tine de ti-e frica sa mai mergi pe strada ,prin orasul Codlea circula autocamioane cu cadavre de animale si imprastie un miros greu de suportat,Protanul isi da drumul la gaze ziua in amiaza mare de inebuneste tot orasul , in loc de gara de munincipiu avem o amarita de halta,cimitirul este in inima orasului ,de WCpublic nici nu poate fi vorba ce face primaria impreuna cu primarul care e numai plecat ,vad ca sinteti un luptator luati masuri ca orasul nostru sa fie curat si adevarat Munincipiu !! cum era pe vremea cind erau sasii printre noi ! va multumesc ! UN PENSIONAR AMARIT!

    RăspundețiȘtergere