marți, 3 august 2010

Demersurile nedrepte si discriminatorii fata de alti bugetari ale functionarilor codleni au picat!

In urma scandalului iscat datorita initiativei functionarilor din aparatul de specialitate al Primariei Codlea de a li se acorda suplimente salariale, consilierii locali din Codlea au votat totusi impotriva sau s-au abtinut. Rezultatul a fost in cele din urma corect : nu s-a aprobat niciun punct de pe ordinea de zi. Vezi mai jos pe blog care au fost punctele.

Realitatea Tv si ProTv au fost in sala de sedinte.

6 comentarii:

  1. Domnule Erwin Albu faptul ca va revolta ca angajatii primariei nu respecta hotaririle de guvern care sint un genocid la adresa salariatilor si faptul ca doriti sa fie dati oameni afara ma duce cu gindul ca sinteti de partea portocalie ! nici o problema veti pieri odata cu ei si nimeni no sa mai stie nici de PDL si nici de Erwin Albu mai este un pic si va zicem un calduros ADIO guvernare si consilier al formului german care am impresia ca nici nu mai sinteti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. RASPUNS
    ma revolta ca pentru unii se taie salariile si pentru altii se gasesc INTOTDEAUNA solutii pe usa din dos tot din banii dvs si ai contribuabililor. Nu va revolta sa vedeti ca unii isi rezolva intotdeauna situatia din banii publici? Ati intrebat ce parere au profesorii sau alti bugetari despre demersurile angajatilor primariei? Stiti cate prime iau acestia? Castiga mai mult decat le-ar da un privat. Anul trecut le-am refuzat profesorilor "ca nu se gaseau bani" 150 de RON de persoana, dar pentru cei din primarie se gasesc intotdeauna! Stiti ca anul acesta au mai castigat in instanta 24 de miliarde, adica aproximativ 200 de milioane de lei vechi per om? VA place cum isi fac treaba?
    Sunt prea multi oameni in primarie! Si cum vine aia sa nu se respecte o hotarare de guvern? Dvs analizati ce spuneti? Atunci de ce am mai respecta ceva? Nu am comentat deloc despre masura guvernului, daca e buna sau proasta, dar nu se poate ca intotdeauna pentru unii sa fie muma pentru altii ciuma! Trebuie sa se termine cu beneficiile pe bani publici!

    De ce nu aveti curajul sa va scrieti numele si datele de contact si sa ma criticati in fata? Va este comod si usor sa dati in mine fiind anonim!

    RăspundețiȘtergere
  3. bi ne ai zis ma erwin ala ce vrea sa taci sa nu te lasi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tupeu sa ii apere pe functionari! o fi unul din ei. noi cadrele didactice nu avem cum sa ne dam sporuri. nu le es rusine sa fie asa si in ceasul al 12-lea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Erwin,
    Te felicit pentru initiativa si reusita dar cred ca degeaba ai reusit sa blochezi o "initiativa" a mastrului de matrapazlacuri Rotaru; fondul problemei aici este altul
    "vrem lefuri dar cu cat mai putina munca".
    Cred ca primarul si consilierii ar trebui sa traga o morala din vremurile grele pe care le traim si sa isi faca ca prioritate 0 eficientizarea activitatii primariei , si adoptarea de masuri care sa duca la colectarea de fonduri suplimentare la bugetul local.
    (altele decat marimea nejustificata si aberanta a taxelor locale ).
    Proverbul cu "cine-n parte parte-si face" s-a vazut in aceasta incercare de HCL si arata ca interesul consilierilor si al primarului sunt defapt interese personale si nu ale urbei.
    Poate ca mai rareste CL din "inspectori" si "sefuleti" si mai comaseaza departamente /directii.
    Cate vreme nu sunt colectari la bugetul local ,
    nici scolile nici spitalul sau politia comunitara ,sau investitiile in infrastructura orasului nu se pot rezolva doar din mana intinsa la CJ .

    RăspundețiȘtergere