joi, 19 februarie 2009

Presiuni si incercari de intimidare la adresa mea

In urma nenumaratelor semnale trase in legatura cu enormele nereguli de la Politia Comunitara din Codlea, s-a trecut periodic la diverse amenintari si intimidari la adresa mea. Am fost de la inceput constient ca daca te prinzi in hora, trebuie sa si joci, deci nimic nu m-a mai mirat. Domnul Dragan Stan, fost mare sef peste dezastrul comunitarilor, a ajuns cu jalba pana la prefect, plangandu-se de mucosul ala de Albu, dupa ce a epuizat alte metode foarte bine stiute de dumnealui din perioada securisto-comunista. La fel, actualul sef, domnul Sandu Neagu, incearca sa activeze ajutorul "prietenesc" al unora si altora, transmitandu-mi ca nu prea e bine ce fac. Pe de alta parte, imaginatia lor este total depasita si fara originalitate, neregulile existente neputand fi ascunse sub pres.
Le transmit tuturor celor care nu au loc de mine urmatoarele:
1. Am fost trimis in Consiliul Local Codlea de catre cetateni sa fiu consilier local, nu stana de piatra.
2. Vreau un oras al comunitatii, nu al sefilor trecatori si sforari.
3. Bugetul local nu este autoservire.
4. NU TAC!!!

7 comentarii:

  1. Cat de curand o domnisoara fermecatoare va va contacta,o sa iesiti undeva la o cafea cu ea si cand va veti trezi din drogul care o sa-l puna in ceasca o sa auziti: Nenorocitule, ai vrut s-o violezi pe sora mea in varsta de 12 ani!!!Filmat, cu martori o sa ajungeti la un procuror si o sa ne spuneti mai departe ce o sa se intample.
    Daca aveti masina este un lucru minunat,tamponarile in trafic sunt destul de dese, asa ca este un lucru frumos, dupa ce cativa zdrahoni cu o rabla, va tamponeaza masina, sa se repeada la dumneavastra si sa va ia la bataie.Vreti sa mai continui?..

    RăspundețiȘtergere
  2. Erwin te cam joci cu focul.......

    RăspundețiȘtergere
  3. si totusi.....eu zic "merita". ramane de vazut, oricum as indrazni sa spun: nu in Romania, nu acum, nu asa................

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari :) felicitari! credeam ca nu mai exista o astfel de atitudine, este mult mai usor sa stai in banca ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu ani in urma, iti spuneam ca mama ta daca ar trai ar fi mandra de tine, cum eu o straina ti-am declarat... ca Da sunt mandra de tine! iti mai aduci aminte?

    RăspundețiȘtergere