marți, 3 februarie 2009

22 februarie - Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania

(Mesaj din partea pastorului Eugen Jugaru)
Duminica 22 februarie se va celebra Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Este al cincilea an consecutiv cand credinciosii se unesc, fiecare in bisericile locale, cu un scop unic – apropierea de Dumnezeu in rugaciune pentru binecuvantarea poporului roman!

Rugaciunea Tatal nostru este textul evenimentului din 2009.
Imaginati-va o Romanie aparte in care in cel putin 1000 de biserici, de dimineata si la lasarea serii, credinciosii inalta cu putere rugaciunea : Doamne, binecuvinteaza Romania !
Din 2006, romanii aflati peste hotare au ales sa fie in ruga cu noi pentru tara tuturor romanilor… Le multumim !
Anul acesta ne rugam in mod special pentru situatia economica a Romaniei.
Motivele principale de rugaciune sunt ca :
Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. In Senat si Camera Deputatiilor Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. Sa se marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare. Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina.
Organizatori si parteneri : Bisericile Evanghelice din Romania, Alege Viata, Alfa Omega TV, Credo TV, Radio Vocea Evangheliei, CAV si alti parteneri media din strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu