joi, 26 februarie 2009

Distracţie in barul "Geza" din Codlea cu tineri de la Forumul German, 22 februarie 09

3 comentarii:

  1. la distractie nu ne intrece nimeni.cat la suta din cei prezenti au varsta legala pentru a consuma bauturi alcoolice? sau mai bine zis de a intra intr-un bar? sau poate asta ati vrut sa aratati si nu nam inteles eu mesajul.domnule autoritate municipala?!........

    RăspundețiȘtergere
  2. Înţeleg sarcasmul dvs. Şi problematica în general. Este prima oară când vedeţi tineri într-un bar? Nu cred. Ce aţi făcut dvs.până acum în legătură cu aceasta? Deasemenea, vă doresc să aveţi parte de copii "de calitate" ca cei din fotografie...
    Alte sfaturi? Dar realiste vă rog, serioase, şi nu un atac la persoana mea.

    (După cum vedeţi, respect comentariul dvs şi din această cauză a şi fost publicat. Dvs. aţi fi făcut la fel, dacă eraţi în locul meu?)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă reamintesc un proiect al Forumului German pentru înfiinţarea unui centru de tineret în subsolul fostului liceu forestier, actualmente sectia germană:
    PROIECT FORUM: Centru de tineret in subsolul Scolii Germane
    Forumul German doreste sa infiinteze din fonduri proprii un centru de tineret in subsolul Scolii Germane, in cei circa 300 de metri patrati care la ora actuala sunt in paragina. Cladirea este in proprietatea comunitatii germane, scoala se declara foarte interesata si sustine proiectul. Ce inseamna un centru de tineret? Un loc de intalnire al tinerilor, fara costuri pentru acestia, unde isi pot petrece timpul liber citind, discutand, vizionand filme sau concerte, un spatiu pentru seminarii, pentru simpozioane si chiar pentru petreceri decente. Acest spatiu se doreste a fi o alternativa la baruri, fiind un loc in care alcoolul si fumatul este interzis. Tinerii din Codlea au nevoie de un astfel de loc!

    dati clic pe
    http://erwinalbu.blogspot.com/2009/02/proiect-forum-centru-de-tineret-in.html

    RăspundețiȘtergere