luni, 27 februarie 2012

La Codlea, PNL face mai nou presiuni asupra PSD pentru susţinerea candidatului liberal la primărie

Deşi liberalii declară că sondajele lor îl indică pe candidatul acestora câştigător la Codlea, în condiţiile în care nici nu se anunţaseră până în acel moment decât doi candidaţi (!!), şi anume cel al PSD şi, culmea, cel al USL (a se vedea aici Mare dilemă electorală la Codlea: Deşi PSD are candidat propriu la primărie, liberalul Cătălin Munteanu se proclamă candidat din partea USL ), surse din interiorul PSD Codlea dezvăluie că mai nou se fac presiuni din partea PNL, atât la nivel judeţean, dar mai ales la nivel local, pentru ca PSD să susţină candidatul desemnat de liberali la funcţia de primar.

Reprezentanţii PNL declarau cu două săptămâni în urmă, că atât partidul lor, cât şi social-democraţii se vor prezenta în Codlea pe liste separate (a se vedea aici: La Codlea, PSD și PNL vor candida pe liste separate, informează surse liberale). Se pare însă că , neîncrezători în propriile sondaje, liberalii se dau de ceasul morţii să convingă pesediştii să renunţe la candidatura proprie la primărie şi să formeze grabnic alianţa USL şi la Codlea.

Rămâne să vedem în următoarea perioadă cât de mult se poate ţine cont de declaraţiile politicienilor locali, care susţineau sus şi tare că organizaţiile locale au hotărât să meargă separat la alegeri . Bineînţeles aceasta după ce candidatul liberal Cătălin Munteanu se declara ba candidat din partea USL, trecând peste candidatul pesedist, iar mai nou, observând "gafa", doar din partea PNL.

Va ţine cont noua şi tânăra conducere pesedistă (a se vedea aici: O nouă echipă la PSD Codlea. Robert Stama, noul preşedinte, candidatul PSD la Primăria Codlea) de promisiunea dată în faţa propriilor membri că nu va accepta presiunile venite din exterior şi nici de la forurile superioare şi că partidul va sta pe propriile picioare ?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu