joi, 16 februarie 2012

Erwin Albu- noul preşedinte al Fundaţiei Rafael din Codlea

Sursa: newsbv.ro

Fundaţia Rafael din Codlea a anunţat că începând din 1 februarie 2012, membrii fondatori, membrii onorifici, împreună cu partenerii olandezi au desemnat un nou consiliu director şi un nou preşedinte, totodată restructurându-se şi postul de director executiv.

Fundaţia Rafael este o fundaţie non-profit, urmărind susţinerea şi promovarea celor mai eficiente modalităţi de îngrijire, educare, orientare, formare, integrare în comunitate şi bunăstarea persoanelor cu dizabilităţi. Schimbările organizatorice de la începutul acestui an se vor a aduce o îmbogăţire în metodologia de dezvoltare a fundaţiei, dar şi în activităţile beneficiarilor centrului de zi din Codlea.

Noul preşedinte al fundaţiei non-guvernamentale Rafael este fostul consilier local, Erwin Albu. Acceptarea acestei funcţii va fi apreciată pe de-o parte, iar pe de alta va fi motiv de controversă pentru cei care au început jocurile politice. Motivaţia acceptării acestei funcţii ne-o dă chiar Erwin Albu:

“Am fost alături de Fundaţia Rafael încă de la momentul înfiinţării, iar acum am fost solicitat să mă implic mai mult în activitatea Fundaţiei Rafael de finanţatorii principali olandezi, dar şi de partea românească. Am acceptat această funcţie pentru că Rafael se afla într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar şi organizatoric, fiind nevoie de o nouă abordare pentru continuarea activităţii. Nu este deloc uşor să se menţină o astfel de activitate în interesul comunităţii în actualul context economic şi social, însă sunt încântat să spun că alături de nouă echipă şi în special cu sprijinul partenerilor olandezi lucrăm la o strategie de dezvoltare a fundaţiei.”‘

Completare personală: Articolul de mai sus ne-a luat-o puţin înainte (presa este foarte rapidă şi...insistentă :p), pentru că datele noului consiliu, implicit ale președintelui urmau să fie făcute publice după finalizarea documentelor de numire, procedură birocratică în plină desfăşurare (aceasta pentru acurateţea informaţiei). Pe site-ul fundaţiei puteţi vedea totuşi deja noua structură organizatorică :
http://fundatiarafael.ro/​cine-suntem

Citeşte acest articol şi pe Codlea.info .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu