marți, 19 iulie 2011

Victoria cetăţenilor: Privatizarea spitalului a fost ... suspendată momentan

Cetăţenii care au fost ieri prezenţi la şedinţa de Consiliu Local s-au exprimat clar împotriva proiectului de hotărâre care propunea aprobarea unui caiet de sarcini pentru privatizarea Spitalului Municipal Codlea, mai ales fiind pe rol două acţiuni în instanţă împotriva hotărârii guvernului de sistare a finanţării spitalului. Şi eu m-am aflat, pentru prima dată după 7 ani de consilierat local, după depunerea demisiei săptămânile trecute (clic aici), în postura de simplu cetăţean care este umilit stând în picioare în faţa celor aleşi să reprezinte interesele comunităţii şi ascultând inepţiile celor plătiţi gras din bani publici .

După lungi vociferări, unul dintre consilierii locali iniţiatori ai proiectului de asociere a anunţat că domnia sa îşi retrage semnătura de pe acesta. Personal am cerut ca acest punct de pe ordinea de zi nici să nu fie luat în considerare atât timp cât tot Consiliul Local a aprobat darea în judecată a Guvernului pentru menţinerea spitalului. Până la urmă, consilierii au aprobat amânarea discutarii acestui punct pentru altă şedinţă.

Primarul, deşi prezent în sală de şedinţe a fost total absent de la discuţii. În schimb, secretarul primăriei (i se) părea că ţine frâiele oraşului. Oricum la orice întrebare adresată în plen sau domniei sale direct la care catadicsea să formuleze un răspuns dovedea cât de puţină transparenţă şi respect pentru acurateţe şi adevăr este în cadrul acestei instituţii.

Situaţia în Codlea este una tristă. Interesul cetăţeanului este uitat tocmai de către cei care au funcţiile care ar trebui să îl deservească. Codlea este un oraş în derivă...iar interesele private din jurul Spitalului Municipal Codlea se ţes tot mai aprig în detrimentul codlenilor văduviţi de soartă.

Citeşte şi

Interese : Consilierii locali vor vota luni "privatizarea" spitalului. Aceasta în plin proces cu guvernul pentru redobândirea finanţării...


Ziarul "Adevărul": Spitalul din Codlea va fi privatizat, deşi e în litigiu


Aici o filmare de la şedinţa de Consiliu Local:

filmare codlea-info

Vor urma şi alte filmări de la această şedinţă.

12 comentarii:

  1. rushine!!! nu doar primarului ci tuturor celor din consiliu! nishte legumeeeee fara opinie si coloana vertebrala. nishte fetze plictisite! total absentzi la discutzie si la interesele cetatzenilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. rusine. mai ales domnului primar care sta si bea apa si se gandeste la cu totul altceva. cred ca ar trebiu sa intervina si el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din tot ce se vede ,...parca cineva i-mi striga !!!
    Pleaca din aceasta "MOCIRLA"
    Pe net am vazut un banc...
    Carei diferenta intre un politician si un hot ?
    Simplu: Pe politician il alegi tu...pe cind hotul te alege al !!!
    Mai avem mult pina departe !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. niste pleosnite, lipitori , mazga de pe fundul lacurilor .....

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Erwin toata stima ! mai are tupeu Manole sa ia cuvintul nerusinatu care el si cu clica lui vor sa puna mina pe spital si pe Petrea cara e de profesie zugrav sa-l puna sef,de ce nu a luat cuvintul Manole cind si-a facut reducere de impozit in valoare de un miliard sa zica ca nu-i drept.Gata le cam ajunge cit si-a tras fiecare acum mai este un pic si le vine scadenta acestor personaje demne de pus la urzica si carcasa aia ambulanta de primar la cea mai venit la sedinta sau poate face parte din decor .Marcus

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos ne povesteste domnul Manole era bun de dus la gradinita sa spuna basme la copii ,si doamna de liga dumnealui ce duios il asculta sa vedem la viitoarele alegeri cu cine se mai plimba cu masina ca este vazuta des in compania domnului Manole crede ca lumea nu observa .Rusine

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa tot ce am vazut se pare ca adevaratul primar si sef de partid PDL este domnul Manole ca dumnealui ne-a explicat ce bine o sa fie cu spitalul privat, apoi daca e asa domnilor consilieri ramineti cu dumnealui si spalati-vati cu el pe cap ca noi nu va mai vrem nici pe el si nici pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fratiilor cu pietre tre sai luam pe astia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari! ca nu te lasi daca poti filmeaza toate sedintele sa-i vada toata lumea in toata splendoarea lor pe acesti "oameni de frunte ai orasului Codlea" si pe Rotaru care are salariu baban si el si oficiul juritic care doarme in Primarie ca vagoanele-n gara si sa mai aiba tupeu sa mai iasa pe strada ca-i luam cu huuuuuoooo!David

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-e rusine sa vad ce am votat. N.are nici unu vreo treaba cu Codlea

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa-i fie rusine lui Manole ca bate cimpii daca nici doamna Coste nu a informat pe toata lumea si nu sa zbatut pentru spital dar din pacate nu a avut nici un sprijin noroc cu Erwin ! cine-ti permite mai domle Manole sa faci pe toata lumea sa taca cam cine te crezi! daca nu erau altii fraieri care te-au lansat in afaceri erai si azi in anonimat.

    RăspundețiȘtergere