joi, 28 iulie 2011

UPDATE 3 la "Atentatul din Norvegia afectează şi Codlea."- Astăzi, eveniment de comemorare a victimelor şi susţinere a familiilor la Codlea

Familia şi prietenii din România a lui Karin Elena Holst, tânăra dispărută în atentatul de la Oslo, organizează astăzi, joi, 28 iulie, începând cu ora 19, în centrul Codlei, un eveniment de comemorare a victimelor şi de susţinere a familiilor celor afectaţi în urma atentatului din Oslo .

Familia doreşte ca acest eveniment să fie unul solemn şi tăcut, care să transmită solidaritatea comunităţii noastre cu cei care au trecut şi mai trec prin aceste momente de adâncă durere cauzate de masacrul de neînchipuit din Norvegia.

Familia roagă pe această cale, ca media să manifeste discreţie şi înţelegere, văzând impactul mediatic cauzat de această tragedie.
Vă invit să participaţi la acest eveniment comemorativ.
Veniţi să aprindem o lumânare şi să fim o comunitate cu suflet.

Personal am fost onorat să mă ocup de aspectele de legalitate ale acestui eveniment organizat de familia şi prietenii Karinei. Îmi exprim profundul regret şi întreaga compasiune pentru familia şi prietenii Karinei, precum şi pentru toţi cei afectaţi de această tragedie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu