miercuri, 6 iulie 2011

Primarul Codlei, din nou în concediu, după o altă lună întreagă de absenţă

Codlea are primar la fără frecvenţă.
La sfârşitul lunii mai domnul primar Alexandru Popa a plecat în străinătate.
Pe 20 iunie, după aproape o lună, s-a întors şi a apărut la şedinţa ordinară de Consiliu Local unde a ştiut doar să adreseze jigniri şi ameninţări persoanei mele, nicidecum să îşi dea cu părerea cu privire la ordinea de zi sau treburile urbei. Ne-a anunţat sec că de pe 1 iulie pleacă în concediu de odihnă.
Văzând impasibilitatea conducerii oraşului la atitudinea primarului, pe lângă multe altele, am demisionat din Consiliul Local Codlea (Demisia de onoare din cadrul Consiliului Local Codlea şi din calitatea de preşedinte al Forumului German Codlea)

După o lună de absenţă urmează 2 sătămâni de concediu de odihnă
Pe 1 iulie domnul primar ales al Municipiului Codlea a plecat în concediu pentru 2 săptămâni. De la începutul anului, domnia sa a fost mult mai mult timp plecat decât în localitatea pe care cică o conduce şi reprezintă. Toată lumea ştie, dar se face că nu vede. Codlea are primar la fără frecvenţă.

Cetăţenii par să se fi resemnat şi ei...sau?



4 comentarii:

  1. Nu stiu daca ati vazut dar si-a facut si stampile cu semnatura sa,eu cred ca ar trebui sa-si dea demisia deoarece nu a facut mare lucru in municipiul noastru!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar atat de pasivi suntem?!?!?!? si totusi ar trebui sa tinem cont de asdta... pentru ca sunt concedii platite din banii publici(taxe,impozite...si alte dari)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este Erwine cit sa-l mai rabdam hai sa facem ceva sa-l dam jos ca asta numai ia banii cu banii aia facem altceva ca mai asteptam sa ne cumpere pe toti jos cu el ca nu mai e bun de nimic numai de furat.Rozalia

    RăspundețiȘtergere
  4. Apoi vin alti la putere si fura si ei mai departe.

    RăspundețiȘtergere