marți, 26 iulie 2011

Atentatul din Norvegia afectează şi Codlea. Printre dispăruţi, o fată care are familia şi mulţi prieteni în Codlea


Karin Elena Holst, născută la 18 august 1995 în Norvegia, mama fiind braşoveancă şi tatăl norvegian, a petrecut mai multe vacanţe în ultimii ani în Municipiul Codlea. Aici se află stabilită şi familia din partea mamei, Karin făcându-şi mulţi prieteni printre adolescenţii din oraş.
Karin se afla la locul atentatului
Karin Elena Holst se înscrisese în urmă cu mai multe luni în organizaţia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia, care organiza o conferinţă cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo, unde teroristul , îmbrăcat în uniformă de poliţist, a început să tragă în cei prezenţi.
În acele momente, Karin şi-a contactat familia telefonic, spunând că se trage în ei, convorbirea întrerupându-se brusc. De vineri nimeni nu mai ştie nimic despre Karin.

Karin NU se află pe lista victimelor decedate, dar nici pe lista supravieţuitorilor. 4 tineri, inclusiv Karin, sunt printre cei declaraţi dispăruţi.

Comemorare la Codlea
Joi,
28 iulie la ora 19 va avea loc în centrul Codlei o comemorare organizată de prietenii şi familia lui Karin pentru victimele atentatului de la Oslo, precum şi pentru susţinerea familiei.

Voi reveni cu amănunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu