joi, 28 iulie 2011

UPDATE 5 la "Atentatul din Norvegia afectează şi Codlea." : "NORVEGIA,NE PASĂ-NORWAY, WE CARE" - COMEMORARE LA CODLEA (FOTO)

NORVEGIA, NE PASĂ. - NORWAY, WE CARE.



"Suntem alaturi de familiile care încă îşi aşteaptă copiii să vină acasă şi comemorăm victimele din atentatul din Norvegia"
şi
"Norvegia, ne pasă"

au fost mesajele cu care codlenii au ţinut să comemoreze, la iniţiativa familiei şi prietenilor lui Karin Elena Holst, tragicul atentat din Oslo şi să transmită mesajul lor de solidaritate către toţi cei afectaţi. Primul mesaj a fost conceput chiar de mătuşa lui Karin. Rudele lui Karin, prezente la comemorare, nu şi-au pierdut speranţa că fata încă mai este în viaţă. „Karin este un copil minunat. Singurele mele cuvinte sunt legate de speranţă, în rest nimic. Am venit să aprindem o lumânare şi până nu suntem siguri de un răspuns încă sperăm", a spus unchiul lui Karin, Răzvan Niculescu.
În fiecare zi la ora 18.00, ora Norvegiei, şi 19.00, ora României, Poliţia din Norvegia anunţă pe site-ul oficial numele persoanelor identificate în urma analizelor ştiinţifice. Până în acest moment, Karin Elena Holst nu a fost ientificată printre victime. Mama ei a transmis că speranţele sunt deşarte, iar familia şi prietenii au cerut discreţie şi să le fie respectată intimitatea în aceste moment grele.

Codlenii au arătat ieri că le pasă. Suntem o comunitate mică în lumea aceasta mare, dar nu putem sta indiferenţi la ceea ce se întâmplă rău în lume. Ne pare rău pentru întreaga suferinţă...

ALBUM FOTO AICI

NORVEGIA, NE PASĂ. - NORWAY, WE CARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu