marți, 12 iulie 2011

Alarmant: DN1 se va surpa în centrul Codlei - 11.07.2011

Chiar la intersecţia străzii Lungă cu Măgurii, în centrul Municipiului Codlea, pe DN1, se iveşte din asfaltul subţire o gaură cu diametrul de aproximativ 8 (opt) cm. Din goana maşinii nu pare decât o altă groapă. Dar această deschidere în asfalt ascunde un hău de aproximativ 1,5 m.

Există pericolul iminent ca şoseaua să se surpe în acel loc. Asfaltul cedează deja sub greutatea maşinilor. Culmea este că pe acolo trec zilnic şi edilii Codlei. Aşteptăm să se întâmple vreo tragedie?

Am depus toate sesizările în această privinţă la factorii competenţi.

Poze aici. Clic aici pentru albumul foto.



12 comentarii:

  1. Iara esti singurul care vede ce e in codlea...oare mai poti? chiar nimanui nu-i pasa si i-am ales ca prostii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se merita Erwin sa te zbati ca nimeni nu apreciaza. Lumea asta e curva si nimeni nu te sprijina. Fati viata ta si lasa sa se duca dracului toti ca nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa cred! Pe acolo trec zilnic. Astia din primarie isi bat joc de noi????

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand este groapa asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranţă este de ceva timp. N-aş ştii să răspund exact.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare din cei ce fac diverse comentarii,o spune pe-a lui ;ba lumea e curva,ba nesimtita.(Adevarul si problema in Municipiul CODLEA este doar D-l ERVIN ALBU;prea le vede pe toate,:))) gauri in asfalt,defrisari ilegale,licitatii preferentiale,""Bani nostri adik bugetul Orasului cheltuit pe nimicuri(cu 2 borduri si luminite albastre de CRACIUN)Codleni is super incantati si majoritatea spera la mai bine.De ce nimeni nu este curios in afara de D-l ERVIN sa vada,ce se intampla ;pe strada mea,in cartierul meu,cu bani din bugetul local ce s-a facut real,in Orasul in care traiesc.Sigur fiecare vede cate ceva dar;(lasa)si lasa ramane. CETATENI DIN CODLEA ADUCETI-VA AMINTE DE IMNUL ROMANIEI.Draga Ervin continuand ai sa devi EROU.Sincer,succes

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer nu ma gandeam sa iasa atata show ptr o mica gropita in asfalt.....sigur aveti prea mult timp si va plictisiti.Drumurile asfaltate ptr prima data in Codlea nu se vad????

    RăspundețiȘtergere
  8. "O mică gropiţă..." Cum puteţi să spuneţi aşa ceva? Dumneavoastră aţi reuşit să citiţi postarea? Măcar uitaţi-vă la poze. Sub această crăpătură în asfalt se cască un ditamai hău. Oare e aşa de dificil de observat??? Nu vorbim despre o groapă banală, ci de un loc unde se va surpa şoseaua!

    Despre străzile asfaltate pentru prima dată vă pot spune: da, se văd. Unele au fost făcute bine, altele de mâtuială. Multe se sparg după ce au fost asfaltate, ca să se umble la ţevi etc. Iar unele au fost făcute doar în zone unde exista un interes privat de moment, nu după un plan în interes public. Asta se vede? Dar cât au costat asfaltările?? S-au făcut şi lucruri bune. Acum însă nu prea mai există interes să se facă...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu imi imaginam niciodata ca o gropita asa mica poate fi in realitate asa "mare"Nici nu i-am dat atentie pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  10. sfat: daca vedeti o groapa in asfalt sau canal fara capac, nu va grabiti sa aprindeti brichete sau chibrituri.... s-a hotarat in primarie sa dea drumul la gaze prin aceste gauri :))))))) in unele s-ar putea sa fie chiar si 380V! asa ca, grija mare:))))))

    RăspundețiȘtergere