joi, 31 martie 2011

Spitalul Codlea nu mai are finanțare din 1 aprilie. Așa a hotarât guvernul în seara aceasta.

De la extaz la agonie
În ciuda asigurărilor și promisiunilor din ultimele două zile, iată că totuși spitalul nostru nu va mai primi finanțare din data de 1 aprilie. Ieri ni se promitea măcar finanțare până pe 1 iunie. (vezi mai jos pe blog). Astăzi însă, odiseea desființării spitalului a continuat cu deznodământul acesta.

Îmi este mare rușine de rușinea celor care iau astfel de decizii contradictorii. Mă doare tare țara asta...

Sâmbătă, 2 aprilie, ieșim în stradă la ora 12. Nu ne lăsăm!

19 comentarii:

  1. zau ca cate odata imi e rusina sa mai zic la carev ca sunt roman cand vad cate se fac in tara asta si la ce decizi se iau imi pare rau ca m-am nascut in o asfel de tara

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa iesim sambata, dar trebuie sa fim multi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau o scoala ca afara
    Vreau sosele ca afara
    Vreau S P I T A L E ca afara
    Vreau o viata ca afara
    Vreau o tara ca afara
    Va spun pentru ultima oara
    Vreau o tara zambitoare
    Asta e prima schimbare
    Sa avem cu totii de toate
    Sa ne ceara viza cei din State
    Sa fim cea mai tare tara
    Si restul pe dïnafara.
    http://www.youtube.com/watch?v=JL2zswt3gbo

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Me_j4RNXg6g&feature=related

    Rusine Guvern, Primar, si toti cei care ne vor raul si care se gandesc numai la ei, fara sa le pese ca in tara asta mai sunt inca 22 de milioane.
    Sambata la protest toata Codlea, macar acu sa fim uniti si sa le aratam ca noi suntem majoritatea....ei minoritatea...nu sunt in stare sa conduca tara....sa lase pe alti mai competenti....

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Erwin sinteti singurul consilier care a spus lucrurilor pe nume felicitari ! pentru restul de consilieri sa le fie rusine o sa facem o lista la alegeri sa stie toata lumea si sa nu-i mai voteze este o mare palma data consiliului local cea cu desfiintarea spitalului .N-am vazut nici o implicare din partea primarului, si a restului stafului din primarie sa-i vedem si pe ei la o demonstratie in fruntea oamenilor ca doar de aceea i-am ales.Oricum tara sta pe un butoi de pulbere care cit de curind o sa explodeze ,numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci incepe sau a inceput deja mutarea pacientilor la alte spitale?
    Problema esta ca fiecare vrea sa aiba ceva de zis, fiecare se simte important la conducere si vina de peste tot o alta decizia. Casa de asigurati zica "da" spitalului (cel putin pentru 2 luni) guvernu zice "nu", comunicarea intre institutii este cam prosta.Slab.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca ajuta cu ceva...sunt cetatean al sacelelui si in acelasi timp angajat al spitalului sacele...ordinea de desfasurare a lucrurilor a fost exact cea redata de dumneavoastra...si la sacele s-a procedat exact la fel...de astazi nu mai avem spital...si este umilitor si tragic ceea ce s-a dorit ptr populatie...rusine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar ar trebuie sa coopereze orasele care sunt afectate intre iei. Sa se iese la aceiasi ora in aceiasi zi afara la protest. Asa ia totu o importanta mai mare decat daca iese numa 300 de codleni sambata afara. Ar fi bine daca sar lucra impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Revin cu intrebarea pe care am mai postat-o pe blog: Erwin, este vre-o posibilitate ca sedintele de consiliu local sa fie filmate integral si postate pe net pe site-ul primariei? Acest site al primariei a cam "murit" demult. Astfel noi ca cetateni habar nu avem de ceea ce se "manareste" in sedintele de consiliul local. Doar prin intermediul tau , Erwin , am luat la cunostinta abuzurile celor in care am avut incredere oarba atunci cand au fost alegeri. Chiar sper si-mi doresc sa vad ce se intampla la fiecare sedinta de consiliu local.

    Multa bafta , Erwin!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Adrian
    Scuze ca nu am raspuns inca. Nu prea se doreste lucrul acesta...In general, filmarea se face cu acceptul consilierilor. In cazuri de genul celor filmate pana acum s-au facut exceptii, respectiv s-a filmat pur si simplu. Acum vreo 2 ani am incercat inregistrarea audio cu aparatura cumparata de CL care exista si acum, dar s-a renuntat repede la acest "exercitiu" .

    RăspundețiȘtergere
  11. Erwin tinete de lucru nu te lasa. Tu esti singura care vrea si care poate sa miste ceva, pe altcineva nu vad in moment. La multi dintre iei sunt numa vorbe mari si apoi tot nimica nu fac. Mult success, putere si sanatate mai departe. Ca stiu ca toate aceste lucruri costa si putere si nervi. Lumea din cate citesc eu, au mare sperante si asteptari la tine, nu numai in privinta problemei cu spitalul. Mult noroc sa poti sa realizesi cate mai multe lucruri bune. Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul... Adevarata vorba!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am despre asta o alta parere. Nu zic ca este adevarata vorba.

    RăspundețiȘtergere
  14. Erwin multumesc pentru raspuns! Totusi consider ca in momentul actual este(parere personala) mea, cea mai buna solutie de a tine la curent cetatenii cu ceea ce se intampla in orasul nostru, pentru ca tot ceea ce se intampla ne afecteaza in mod direct. De asemenea consider ca ar trebui sa existe o modalitate prin care cetatenii sa fie consultati inainte de luarea unor decizii in consiliul local. Daca acest lucru s-ar intampla nu cred ca am mai ajunge sa iesim in strada o data pe saptamana ca sa ne cerem drepturile. Oricum ai tot respectul meu si sustinerea mea pentru esti singurul din cei pe care i-am ales care lupta pentru drepturile cetatenilor. Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Erwin multumesc pentru raspuns! Oricum consider in continuare ca filmarea sedintelor de consiliu este cea mai buna solutie de a fi la curent cu ceea ce se intampla in orasul nostru(parere personala). Sau macar pe site-ul primariei sa fie postata fiecare hotarare care este luata la fiecare sedinta. Dar se pare ca site-ul este cam degeaba. Erwin, tot respectul pentru ceea ce faci si succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  16. azi 6 04 2011 elena udrea , papa bine in poiana brasov la coliba haiducilor, ea este una din cei care ne conduc, femeia asta este de la prim ministru la ultimul ministru.... ar trebui sa o asteptam cu pansamente murdare , nori , oua clocite si rosii stricate..., Erwin degeaba , romanul este mut , cu creierul spalt nu mai putem face nimic, o safi catalogat precum vadim.... Codlenii nu fac nimic , este extraordinar ceea ce faci , fara minim de sutinere, apropo .... daca o persoan e bolnava ... cat concediu medical are voie sa isi i-a si in cat timp de la prea multe concedii poate fi considerat innapt sa mai conduca ceva ... pentru ca astept de 3 luni un certificat de urbanism ... si raspunsul este acelasi domnul primar concediu medical.... vicele in vacanta... de ce nu dam pe innaptul asta jos printr-un vot al codlenilor...apropo nu este bolnav il vad mereu plimbadu-se destul de tarziu cu maisna primariei platita de noi oaare in interes de serviciu ? de ce suntem orbi.... si am o propunere interesanta ... nu maia vem conditii in Codlea ... sa nu ami paltim taxe si impozite municipale ... cand noi locuim la sat....

    RăspundețiȘtergere
  17. Problema este ca noi stim ca gresim si tot nu schimbam nimica. Nu numai aia 300 de politicieni sau cati sunt la bucuresti fac greseli, si noi facem foarte multe greseli si tot nu invatam din ele.

    RăspundețiȘtergere
  18. Erwin fa pe facebook und cont pentru spitalul din codlea. Cu titlu de exemplu "Vrem spitalul municipal codlea inapoi" sau "Salvati spitalul municipal codlea" sau poate ai tu un titlu mai bun. Si asta zic eu ca este o alternativa buna pentru ca internetu primeste tot mai multa putere si mai multa importanta in zilele noastre. Poti sa pui niste poze de la spital si de la prosteste si poate o mica descriere a problemei. Mult succes mai departe.

    RăspundețiȘtergere