joi, 3 martie 2011

George Buhnici (ProTv) despre "Domnu’ Iisus! Hai jos, domnu’ Iisus!"

Mă onorează dar mă şi obligă ceea ce a scris George Buhnici de la ProTv despre mine. Şi mă obligă pentru că ştiu că va fi printre primii care în cazul unei călcări strâmbe mă va apostrofa. Şi este bine aşa şi îi mulţumesc pentru aceasta.

Vezi aici pe www.buhnici.ro :

"Omul acesta își pune pielea la bătaie de parcă își caută mântuirea. Erwin Albu este unul dintre puținii politicieni în care am încredere. Duce o luptă surdă cu firma de ridicări auto din Codlea orașul meu natal și a adunat pe numele lui prea multe dosare nemeritate.

Adună oameni în piața orașului fără să le promită pungi cu mălai sau găleți pentru că îi cheamă să își ceară dreptul la un spital municipal.

Într-o țară în care nimeni nu mai are curaj să lupte pentru normal și adevăr, Erwin a ajuns să fie luat în derâdere (?!) cu apelativul Iisus. Mi se zbârlește părul. Vă îndemn să intrați pe canalul lui de youtube și pe blog. Transmiteți-i cel puțin susținerea voastră. Altă idee mai bună nu am deocamdată."

Domnu’ Iisus! Hai jos, domnu’ Iisus!


2 comentarii:

  1. cam penibila si ne la locul ei comparatia. dar astfel de comentarii sunt ceva tipic romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...tipic militienesc si necrestinesc, nu românesc. Vă felicit, domnule Albu, pentru faptul că treziti spiritul civic al codlenilor!

    RăspundețiȘtergere