marți, 22 martie 2011

Ultima ora: Spitalul din Codlea se desfiinteaza. Angajatii vor fi redistribuiti saptamana aceasta.

Din pacate, toate demersurile facute de pe plan local au ramas fara un raspuns adecvat la Bucuresti. Ministerul Sanatatii anunta senin ca se vor redistribui posturile in aceasta saptamana. Casa de Asigurari nu va mai face niciun fel de contract cu Spitalul Municipal Codlea, care astfel, din lipsa de fonduri, se va desfiinta.

Toate acestea, desi prefectul si alti factori de decizie locali ne-au asigurat ca acest spital va functiona in continuare. Imi pare rau ca am avut dreptate sa fiu suspicios.

Ce ar mai fi de facut? Infiintarea Spitalului PRIVAT al Municipiului Codlea (in proprietatea Consiliului Local) si OBLIGAREA Casei de Asigurari , eventual prin instanta, la asigurarea finantarii unitatii spitalicesti, ca in cazul clinicilor private.


Oricum, saptamana aceasta vom iesi in strada !

5 comentarii:

 1. AI FACUT CACATU PRAF!!ERA NORMAL SA NU TE BAGE NIMENI IN SEAMA.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici nu stiu cum sa raspund acestui comentariu rautacios de mai sus. Poate : "sa traiti bine?" Oricum, da dovada clara ca foarte putin pricepe ce se intampla in juru-i cel care l-a scris...

  Consider ca mi-am facut datoria de cetatean si nu am stat cu mainile in san. Rusine celor care nu iau decizii sau nu se implica in favoarea codlenilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu trebui sa-i dai nici un raspunr comentariului anterior nu trebuie sa te cobori la nivelul celei ,celui care a comentat nu e constienta de ceea ce se intimpla lupta incontinuare codlenii iti sunt alaturi

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonimule de ce tind sa cred ca esti din gasca lui POPA SAU CHIAR TU PRIMARULE ,caci numai tu poti vorbi asa de ,,frumos,,.RUSINE.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai bine o clinica privata decat nimica. Da apoi cum ramana cu caminu de batrani? Dor caminu vroia sal faca in cladirea spitalului. Apoi mai ie loc de un spital privat?

  RăspundețiȘtergere