marți, 15 martie 2011

Codlenii au venit ieri la sedinta extraordinara de CL ca sa sustina demersurile de mentinere a spitalului

Ieri, 14 martie, codlenii indignati si revoltati de aparitia in monitorul oficial nr 175/11.03.2011 a HG cu lista unitatilor pretabile pentru transformarea in camin de batrani care cuprinde si Spitalul Municipal Codlea , au venit la sedinta extraordinara a Consiliului Local Codlea sa sustina demersurile facute de autoritatile locale cu privire la mentinerea acestuia. Dupa alte 5 manifestatii si intalniri pe aceasta tema de deosebit interes local, observand ca Ministerul Sanatatii nu tine deloc cont de nevoile si doleantele oamenilor, multimea a scandat adhoc lozinci de sustinere a Spitalului Codlea. Conform legii administratiei, sedintele de Consiliu Local sunt publice, cetatenii prezenti ieri uzand de acest drept.
Cei prezenti la Primarie nu au putut fi primiti din motive obiective de spatiu limitat in sala de sedinte, astfel incat s-a format o delegatie de 10 persoane care a participat la sedinta.

Consiliul Local Codlea a decis (din nou , dupa ce pe 7 februarie a adoptat prima hotarare in acest sens, demers se pare nebagat in seama de autoritatile responsabile de la Bucuresti) in unanimitate neaccesarea programului national pentru infiintarea de camine de batrini si mentinerea Spitalului Municipal Codlea ca unitate medicala.



Voi reveni cu postarea actelor pe blog in decursul zilei (intre timp, puteti accesa poze si documentele pe pagina de Facebook aici )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu