marți, 8 martie 2011

VICTORIE? Primăria Codlea a preluat înapoi (în sfârşit!) parcările de reşedinţă, acordate ILEGAL firmei Hi Speed Recovery



După lupte seculare şi aproape 4 luni de polemici, Primăria Codlea anunţă cetăţenii că firma Hi Speed Recovery, beneficiara unui contract oneros cu privire la parcările din Codlea, nu mai administrează parcările de reşedinţă preluate ilegal prin nerespectarea caietului de sarcini.

Astfel, codlenii sunt rugaţi să îşi facă din nou de lucru cu parcările, să îşi rupă din nou din timpul lor şi să meargă ei la primărie să arate că au plătit taxa anuală de concesionare către firma buclucaşă... Carevasăzică, firma respectivă nici nu s-a sinchisit să predea evidenţa acestora, după ce a încasat ilegal, cu ajutorul primăriei, sute de milioane de lei pe parcările de reşedinţă.

Codleni, Primăria Codlea munceşte pentru noi sau noi pentru Primăria Codlea?

Lupta cu firma de parcări însă va continua, vă promit. Aştept mai mulţi cetăţeni să dea firma în judecată. Vă rog să mă contactaţi în acest sens, pentru a beneficia de asistenţă juridică gratuită.

8 comentarii:

  1. Cita dreptate ai !!!! Am ajuns la concluzia, de ani de zile... ca Primaria este: "Locul unde mergi... sa afli cum nu poti sa-ti rezolvi o problema" !!! Locul unde te intimpina cu acreala si plictis !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu Benedescu8 martie 2011 la 10:02

    Felicitari Erwin,se pare ca ilegalitatile din Codlea incep sa se impotmoleasca incet dar sigur datorita tie care te lupti cu un sistem de C...t condus de niste oameni de C...t.Tineo tot asa si mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravoo!!! Well done Erwin!!! ;-)

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. Victorieeeee. Bravo Codlenilor si bravo Erwin. Incet si sigur poate se vor pune toate in ordine dar trebuie pus umarul serios la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi mi-au ridicat masina din fata de la banca trasilvania ,sa inteleg ca nu e legal

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi mi-au ridicat masina din fata de labanca transilvania,sa inteleg ca nu e legal

    RăspundețiȘtergere
  7. depinde, ai stat mai mult de jumatate de ora? e stationarea interzisa acolo... sau ai parcat pe vreun pod si au sunat oamenii aia?

    RăspundețiȘtergere
  8. Erwin cu toata admiratia te as ruga sa explici clar si raspicat oamenilor unde au diavolii astia voie sa si desfasoare activitatea ba mai mult sa ne tii la curent cu ce e de facut sa i oprim mai ales ca acum din cunostiintele pe care le am codlea nu mai este municipiu

    RăspundețiȘtergere