marți, 29 martie 2011

O veste bună: Astăzi, 29 martie 2011, s-a obținut prelungirea contractului spitalului cu CASJ. Mai avem spital.

Până la miezul zilei, angajații hotărâseră să depună actele de redistribuire, fiind presați de situație. Antena 3 a transmis pe întreg parcursul zilei din curtea spitalului. Și Realitatea TV a fost. Nu existau vești bune.

Astăzi după amiază, după ore de incertitudine, s-a obținut prelungirea contractului cu CASJ pentru două luni. Trebuie recunoscut: intervenția primarului Scripcaru a fost hotărâtoare. De asemenea: nu se putea evita toată această harababură?

Miercuri dimineață, 30 martie 2011, actul oficial va fi transmis și va intra și în posesia noastră.

Încă avem spital în Codlea.

11 comentarii:

  1. Foarte bine. Dar sunt numai doua luni. Ce se intampla dupa 2 luni? Trebuie mai departe luptat pentru spital.Si multumesc domnului primar, am ajuns sa ne salveze primaru brasovului spitalul ca noi nu mai avem primar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă nu punem parul pe ei, nu rezolvăm nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru efortul civic și reușita voastră.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am dat seama ,din implicarea directa a lui Scripcaru ,ca totul este o manipulare politica !
    Il cunosc, personal,de pe vremea cand cara (era sluga supusa )servietele lui Bran Vasile si Cancescu si mai ales de pe vremea cand isi palmuia toti contracandidatii care ar fi emis pretentia sa fie numiti lideri in PD FSN Tineret.
    Spitalul este si va fi al Codlei ,indiferent de cate culori politice vor trece peste noi ,de acum inainte !! Este pacat ,ca speculantii acestia politici, vor face totul sa -si aroge meritele lor in cauza " salvarii spitalului"
    Nu de alta dar,cu ce altceva vor mai avea curajul sa se prezinte in fata noastra la viitoarele alegeri?!( ca de galeti si "plase" cu PDL, sper ca, ne-am lecuit ! )
    Draga Erwin ,este nobil scopul tau dar, nu incerca sa ma aburesti cu interventia salvatoare a Scripcarului caci rupem pisica !(In onoarea mamei tale ,al carui urmas demn esti ,pastreaza-ti verticalitatea ,pe care ai demonstrat-o pana acum ,si voi fi alaruri de tine cand doresti,neconditionat !

    Romeo P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Of fratilor....eu consider verticalitate tocmai ca am zis ca s/a implicat Scripcaru,ca nu m-am batut cu caramida in piept... in ideea nu de a-l ridica in slavi, ci de a spune adevarul ca pana nu s-a implicat el, TOTI factorii de decizie au vorbit numai aiurea.... In acelasi timp am spus ca nicidecum nu trebuia sa ajungem aici si am multe acuze de adus celor care ne-au zapacit la cap atata timp.

    In Romania , oricum, pana nu faci scandal, nimic nu se rezolva...

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ,am vrut sa citim ,impreuna, printre randuri !
    Dar nu m-ai convins ca actiunea "cantaretului " nu e concertata !
    Este singurul om (din Brasov ?! ) care are acces direct la biroul lui Boc si profita de acest lucru pentru a-si castiga electori ! De ce credeti ca nu s-a implicat de la inceput in aceasta problema ,mai ales ca ,se stie , in Codlea majoritari la alegerile trecute au fost " portocalii "?
    Chiar era de datoria lor sa se zbata pentru a salva spitalul !
    Daca as judeca actiunea in sine, a lui Scripcaru ,este de apreciat ,dar nu pot sa nu fac anumite conexiuni ,pe care le simt duhnind si nu ma poate convinge nimeni de contrariu !
    Doar mi-am expus o parere ,si nu tin sa si-o insuseasca nimeni ,dar nici nu renunt la ea !

    Romeo P.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am inteles. si o parere exprimata decent isi va gasi oricand loc pe blogul acesta. Desigur ca nu trebuia sa treaca doua luni...prima manifestare a fost pe 6 februarie....primul lant uman...toti au ras de mine ca vorbesc prostii...ca lasa ca se rezolva, ce stiu eu....asta e.
    oricum, sper sa nu fi dezamagit prea tare ca am scris despre X. Am vrut sa dau cezarului ce e al cezarului, si sa arat ca ceilalti pana acum au fost ... moi. sa nu scriu altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. intrebare de la alberto.p.................cine si cum a reusit sa ajunga pana la stagiul de a vinde/inchiria spitalul nostru MUNICIPAL cum se zice...si cum de nu sa tinut cont de atatia oameni/varstnici si copii/...sant perfect de acord sa se faca un adapost ptr batrani dar nu dintr-un spital,si mai ales nu dintr-al nostru...ori POPA asta nu ie constient de urmarile acestor schimbari radicale fata de populatia codlei,ori pe noi ne ia de tampiti... DOMNU POPA----MA ADRESEZ DIRECT PRIMARULUI...NU VAS CULCATI PE O URECHIUSA CA OAMENII NU SANT PROSTI DOMNULE...ATENTIE MARE CACI ACEASTA IESTE NUMAI "LINISTEA DINAINTEA FURTUNII!!!!!!!!...ASTEPT MACAR UN COMENTARIU DACA CONSIDERA CINEVA CA AM GRESIT IN TOT CEEA CE GANDESC..va saluta ALBERTO.P...tata stima D-lui ERWIN.A...ptr ca tin cu DREPTATEA si cu OMENIA...nu cu INTERESELE SI HOTIA...

    RăspundețiȘtergere
  9. Dece va tot agitati atata, bucurativa ca sa prelungit intai cel putin pentru 2 luni contractu si gata. Nu va zis nimeni ca trebuie sai pupati picioarele domnului scriptaru sau sa votati vreun partid. Erwin cum merge treaba acuma mai departe? Ce se mai poate face ca se nu ramana numai doua luni asta este important acuma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc, este corect, nu am spus absolut deloc altceva decat ca pana nu a intervenit Scripcaru toti s-au batut cap in cap. Nicidecum altceva.

    Ce e de facut mai departe? Avem 2 luni la dispoyitie sa reorganizam spitalul. deci multa implicare in continuare. si sa speram ca vom obtine finantare si dupa aceea. voi posta pe blog zilele urmatoare ce cred ca mai e de facut si bineinteles, ce cred si altii. si sa facem.

    RăspundețiȘtergere
  11. Accept acest comentariu (de la anonim ,ora 22:14 )si chiar sunt deacord cu el ,caci am avut si eu impresia "ca<< cam>> sar calu"
    Problema ,amintita si de distinctul anonim,este ca s-a castigat batalia si urmeaza razboiul(preluare+finantare =bani alocati de la buget<< ioc!!)
    .Cinste celor implicati in acasta actiune ,neasteptata si mai ales nemaiintalnita pe aceste meleaguri,(nu trebuie enumerati caci ei se stiu intre ei)

    Romeo P

    RăspundețiȘtergere