luni, 28 martie 2011

Incredibil! Ministerul Sănătăţii cere ASTĂZI 28.03. ca pacienţii internaţi la Codlea să fie "externaţi dirijat" până la 31.03.

După toate promisiunile şi declaraţiile liniştitoare de la sfârşitul săptămânii trecute apărute prin presă, iată că situaţia ia o nouă turnură: Ministerul Sănătăţii , prin Direcţia de Sănătate Publică Braşov solicită printr-o adresă de astăzi, 28 martie, să se realizeze " un plan de externare dirijată a pacienţilor până la data de 31.03.2011 , ţinând cont de faptul că începând cu data de 01.04.2011 încetează contractul de furnizare servicii medicale dintre unitatea dvs şi CASJ Braşov". Adică : ÎNCHIDEŢI ODATĂ SPITALUL!

Codlenii vor fi prezenţi astăzi la şedinţa de Consiliu Local. Această bătaie de joc, acest ping-pong instituţional, această harababură va trebui să înceteze. O vom cere cu şi mai mare fermitate ca până acum. Blocarea drumului naţional va fi doar una dintre variante...

Vedeţi aici actul oficial:

7 comentarii:

  1. Asta este!Romania in 2011!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate erwin, trebuie un protest si mai mare, nu se poate altcumva. Numai ca trebuie sa participe mai multa lume. Dar daca lumea se da multumita numai cu "asta este" apoi nu se poate schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. zicea un prieten: rolul unui lider in democratie e sa profite cat mai mult de populatie si rolul poporului e sa profite cat mai mult de lider! Nu se poate sa ne lasam calcati in picioare chiar asa! cel putin blocarea drumului national! Bravo, Erwin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Erwin si BRAVO.Esti unul dintre putinii(daca nu singurul) care se lupta pentru oras,si pune binele comunitatii inaintea intereselor personale( rusine domnilor consilieri locali).Am auzit o barfa de la doua persoane diferite si care nu se cunosc.
    Se "spune" ca zilele trecute reprezentatul orasului nostru a fost la o sedinta la Bucuresti la care se putea decide soarta Spitalului.In timpul discutiilor se pare ca cineva ar fi intrebat: "dar din Codlea nu a venit nimeni sa sustina Spitalul" ??? - A fost indicat conducatorul orasului nostru-.
    ''Ma scuzati'' a raspuns cel care intrebase ''credeam ca dansul este soferul domnului Scripcaru,pentru ca nu a scos nici o vorba toata sedinta'' .
    Sa fie doar o minciuna sfruntata?

    RăspundețiȘtergere
  5. singura varianta de reusita ,dupa mine , miting la usa guvernului,inarmati cu bate.

    RăspundețiȘtergere
  6. ne ducem de rapa cu tot pacat ptr tot

    RăspundețiȘtergere
  7. mama mea este cardiaca, si (probabil ca si multi altii) ma gandesc ce o sa se intample daca Doamne fereste va avea inca un atac cardiac. as dori sa ii intreb pe domnul ministru ce ar face el daca ar fi in acceasi situatie? asta nu e rustructurare este genocid. ne interzic dreptul la o sansa de a trai!cum o tara, care se considera europeana poate face asa ceva? spitalul ar tb sa fie ultima institutie inchisa in orce tara! de ce nu se rustructureaza pe alte ramuri in care chiar nu afecteaza populatia? de ce nu isi reduc ei salarile? multi avem multe intrebari si multi nu putem gasi raspunsuri. romanii nu mai au dreptul la viata conform ministerului sanatatii. desi am multe rezervari in a ma gandi ca totul o sa se rezolve, domnule albu va doresc multa sanatate si sper ca actiunile dumneavoastra sa ajute sa deschida ochiinu numa politicineilor dar si a codlenilor care sper ca or sa intaleaga ca daca nu se unesc in aceasta actiune lucrurile se vor schimba din rau in mai rau!!

    RăspundețiȘtergere