marți, 25 ianuarie 2011

Ce s-a rezolvat după cele două acţiuni fără precedent de protest civilizat în Codlea?

După 2 luni (!!!) de când firma Hi Speed Recovery şi-a început activitatea ilegală în Codlea (24.11.2010), după două şedinţe consecutive ale CL din 13 şi 15 decembrie 2010 când s-au arătat toate aspectele ilegale şi penale ale contractului cu firma de parcări, după acţiuni personale de protest individual ale cetăţeanului Erwin Albu, firma Hi Speed Recovery îşi desfăşoară activitatea ilegală absolut nestingherită de braţul legii. Astfel, cetăţenii au ieşit în stradă în 20 şi 24 ianuarie 2011, trăgând un semnal de alarmă că nu mai suportă nedreptatea şi ilegalităţile. Au protestat civilizat şi au cerut autorităţilor să îşi facă datoria, punându-le la treabă în folosul Codlei.

Ce s-a obţinut?

1. Consiliul Local Codlea a depus plângere penală împotriva semnatarilor contractului cu firma Hi Speed Recovery în săptămâna primului protest de joi, 20.01.2011.

2. Primăria Codlea (executivul local) a iniţiat o procedură în instanţă de anulare parţială a contractului (de aşteptat dovada acestei acţiuni, informarea a fost doar verbală)

3. Consiliul Local a hotărât iniţierea, în paralel cu executivul, a unei proceduri în instanţă de anulare parţială a contractului, conform Hotărârii de Consiliu Local adoptate în ziua celui de al doilea protest, din data de 24.01.2011

4. Firma Hi Speed Recovery ne râde în nas, deorece procedura de atac este de lungă durată.

5. Erwin Albu a devenit duşmanul comun a tuturor autorităţilor din Codlea, acestea trecând la represalii şi pornind o campanie de denigrare şi vânare împotriva sa.

8 comentarii:

  1. Vin alegerile. Cascati bine ochii cu cine votati. Aveti destule personaje in primarie care nu merita pur si simplu sa fie numite fiinte umane.Si care cred ca sunt pe propria mosie.Si care cred ca au dreptul de a face orice in orasul asta.Si mai ales pt cei care Nu merg la vot de obicei: e si vina voastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu se ia chiar nici o masura in privinta parcarilor va sugerez(cel putin eu asa am sa fac) sa purtati in masina un fierastrau circular (flex) cu acumulator si sa il folositi in momentul in care va treziti cu roata blocata.Este o operatiune de scurta durata(maxim 120) sec dupa care va rog luati bucatile taiate si aruncati-le in curtea unde se depoziteaza masinile ridicate.Chiar am discutat cu niste prieteni si cam asta este solutia in caz ca Ervin nu reuseste sa schimbe nimic.covrig

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil aceasta lunga durata este de 5 ani cat dureaza si contractul cu hsr...

    RăspundețiȘtergere
  4. acum 5 minute, peste drum de politie, au blocat un Cielo. Pai, in pana mea, zapada din parcari nu e data, astia isi mai permit sa blocheze? Ma iertati ca sunt direct, dar cine plateste e prostul. Nu mai platiti fratilor, dati-le in cap, maine, poimaine o sa dati si zapada din parcarile lor, sa poata sa-si faca treaba mai usor...

    RăspundețiȘtergere
  5. BRAVO ERWIN....chiar daca noi nu suntem acolo ca te sustinem pe tine si pe ceilalti codleni ai aratat codlenilor ce se intampla de fapt la primaria din Codlea.Este clar ca acel Rotaru pe langa faptul ca nu stie sa vorbeasca romaneste se mai da si interesant si cu toti stim ca este mana in mana cu primarul si are probabil si el un procent din aceasta afacere.
    Nu te lasa lupta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. dar, daca e sa o luam legal, hsr nu respecta caietul de sarcini, nu respecta contractul pe care l-au semnat! Ex. amenajarea si intretinerea parcarilor (marcaje, semne, iluminat, maturat, data zapada) in acelasi caiet scrie ca taxa este de 1 leu ora, ei si-au adaugat si TVA.
    Campania de informare a cetateanului(30 zile) s-a facut prin blocare de roti, adica nu s-a facut.
    Daca e sa ne luam strict de ce aveau ei de facut, nu de ceea ce le-a atribuit primaria peste contract, nu putem sa reziliem contractul?
    Propun o intalnire, hotarati voi locul si data, sa o luam de la capat...

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratilor traim in Romania care acum este (din pacate)PORTOCALIE.Si se bat cu toti cu pumnul in piept ca dispare coruptia si o sa ajungem mult mai bine,mult mai departe(De Europa).Asta se vede si pe plan local Ne-am facut portocalii si putem face prostii.(bravo domnule primar)Esti tare si TU nene secretar te-am vazut la sedinta de CL (ai exact mentalitatea lui ala care se nastea in aceasta zi dar acum 93 ani)Si asta nu e tot de VOLUNTARIAT nu a-ti auzit sau nu a-ti vrut sa auziti,cum a-ti sprijinit voi VOLUNTARIATUL DIN CODLEA (sau nu stiti ca mai sunt oameni care fac si asa ceva in orasul acesta PORTOCALIU ) iN REST Erwin ...ai tot respectul oamenilor din orasul acesta care au capul pe umeri

    RăspundețiȘtergere