marți, 18 ianuarie 2011

Ne-am săturat: PROTEST împotriva ilegalităţilor la Codlea

"CEREM REZILIEREA CONTRACTULUI ILEGAL DINTRE PRIMĂRIA CODLEA ŞI FIRMA HI SPEED RECOVERY ŞI SANCŢIONAREA ABUZURILOR"

Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme sunt invitaţi să participe la protestul organizat joi, 20 ianuarie 2011 şi luni, 24 ianuarie 2011:
...
# Joi, 20 ianuarie 2011,între ora 15.oo şi 17.oo
Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.

# Luni, 24 ianuarie 2011, între ora 12.oo şi 17.3o
Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.

Menţiuni:
- Tot luni, 24 ianuarie 2011, va avea loc şedinţa Consiliului Local Codlea, începând cu ora 16.oo.
- Protestul va fi autorizat şi va fi desfăşurat în mod civilizat.
- Conform legii, pentru asigurarea răspunderii, indicăm organizatorul protestului în persoana domnului Erwin Albu, consilier local al municipiului Codlea.

3 comentarii:

  1. STOP HOȚIILOR DIN CODLEA,STOP AFACERI ILEGALE PE SPINAREA ȘI PE BANI NOȘTRI,STOP ABUZURILOR.. NU SUNTEM PROSTI NIMĂNUI LUAȚI ATITUDINE DE ROMÂNI ÎN ȚARA NOASTĂ,GÂNDIȚI BINE CE VĂ SPUN CĂ DIN CAUZA ASTA MULȚI AU RĂMAS FĂRĂ PÂINE ÎN CASĂ..MULȚI AU PLĂTIT SĂ RECUPEREZE MAȘINA ȘI AU RĂMAS FĂRĂ PÂINE ÎN CASĂ,GÂNDIȚI CĂ NU-I UȘOR AȘA ȘI DACĂ VOM CONTINUA AȘA O SĂ AJUNGEM SĂ RĂMÂNEM FĂRĂ BANI ÎN ȚĂRIȘOARA ASTA DIN CAUZA ABUZURILOR CE SE ÎNTÂMPLĂ LA CODLEA ȘI PESTE TOT ÎN ȚARĂ...STOP ABUZURILOR ,LUAȚI EXEMPLU CU CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ LA CODLEA ȘI VENIȚI LA PROTEST PE 24 IANUARIE 2011 LUNI

    RăspundețiȘtergere
  2. nu inteleg, pentru ce trebuie, sa le platesc acestor mici banditi o jumatate de ora de parcare daca mie imi ajung 5 minute , de fapt nu ar trebui sa le platim nimic, ar trebui la o anumita ora sa ocupam parcarile toti fara sa le paltim sa vedem daca ne poate ridica pe toti odata, rusine conducerii lavi-det, de parca ea nu ar fi codleanca dar stiti voi, o mana spala pe alta si uite asa obtinem ceritficate de urbanism stie dansa ptr. ce, credti ca in cloaca aceea din primarie se va rezolva ceva vreodata, incompetenta si lipsa educatie unor angajati lasa de dorit... acolo daca ai o problema ti se adreseaza cu voi, tu etc. etc. de parca toti am fi animale.... dar asta este alta problema ... parcarile acestea nu cred ca vor disparea; dar voi venii la protest si sper sa o faca fiecare locuitor al acestui oras daca mai are sim civic...

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti care au semnat contrctul ilegal cu aceasta firma sa fie trasi la respundere si sa fie dati afara din primarie impreuna cu bilbaitul sef!

    RăspundețiȘtergere